Kakor, Småkakor

Bountytoppar

IMG_6478Jag antar att alla ni som läser min blogg någon gång har hört talats om Kokostoppar?
Kanske till och med smakat en och en annan? Visst är de goda? SÅ goda!
Men, nu kommer jag ge er ett recept på någonting som faktiskt är ännu lite godare.
Eller nej, ännu mycket godare faktiskt! Bountytoppar.
De smakar precis som godiset du kan köpa i affären, Bounty,
Mina favoriter i godishyllan! Men nu kommer jag inte köpa dem mer alls, för nu kommer jag göra dessa varje gång jag blir sugen.

IMG_6455Ingredienserna är få, det går fort att svänga ihop och de blir bara sådär fantastiskt goda!

Bountytoppar, 20 st:
25 g Smör
100 g Kokos
0.5 dl Farinsocker, ljust
1 Ägg

+ Mjölkchoklad att doppa dem i

Gör så här:
Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper.
Smält smöret och blanda det med resterande ingredienser.
Låt stå i 5 minuter.
Rulla sedan till 20 bollar och lägg dem på plåten.
Toppa dem med fingrarna och grädda dem sedan mitt i ugnen i 15 minuter.
Låt svalna helt innan du lyfter dem från pappret.
Doppa dem sedan i smält mjölkchoklad.
Låt stelna innan du serverar dina fantastiskt goda Bountytoppar.

IMG_6462

LYCKA TILL! ♡

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pillacamilla
Pillacamilla
6 years ago

Hej! Försökte göra dessa bounty toppar men det smulade bara. Är det något som fattas i receptet?
Mvh Camilla

fridasbakblogg
fridasbakblogg
Reply to  Pillacamilla
6 years ago

Ååååh vet du vad? Ett ägg!! Jag som inte haft någon telefon på nästan hela dagen har inte kunnat redigera det!!! Förlåååt!!! 🙁
Kram!

Bettan
Bettan
6 years ago

Jag håller med Camilla, det blir bara smulor…?

pillacamilla
pillacamilla
6 years ago

Härligt! Då provar jag igen

Emily
Emily
6 years ago

Dessa måste jag bara testa 🙂

Malin
Malin
6 years ago

Vågar inte testa detta pgr av mjölkchokladen! Hur värmer man den bäst? Varje gång jag har gjort det har det bara blivit klumpar av den 🙁

pillacamilla
pillacamilla
6 years ago

Värm i vatten bad det går jättebra:) lycka till!

Michaela
Michaela
6 years ago

Hej. Kan man använda brunt farinsocker istället?

fridasbakblogg
fridasbakblogg
Reply to  Michaela
6 years ago

Det är (ljus)brunt farin strö som ska användas. Det är bara för att klargöra att det INTE är det mörka! Kram 🙂

Michaela
Michaela
6 years ago

Tack så mycket för svaret 🙂

Isabelle, 15
Isabelle, 15
6 years ago

Åh älskar din blogg! Det är alltid så himla goda & söta recept och att du skriver ”lycka till” i slutet av varje gör en väldigt glad och motiverad till att baka 🙂
Och direkt när man går in här så får man en sån himla positiv känsla!! Är väääldigt lat på att kommentera men uppskattar värkligen varje inlägg. Kram <3

fridasbakblogg
fridasbakblogg
Reply to  Isabelle, 15
6 years ago

Om du bara visste hur glad din kommentar gör mig! SUPERGLAD! Tack snälla, rara du! Det är läsare som du som gör det hela värt det. Stor kram till dig. Ha en underbar kväll! <3 <3

Lena berglund
Lena berglund
5 years ago

Ljustr farinsocker hittar inte jag i min affär, går det lika bra ned ljust muscovadosocker?

fridasbakblogg
fridasbakblogg
Reply to  Lena berglund
5 years ago

Absolut, det funkar! Det ger en lite starkare smak men jag är säker på att det blir supergott! 🙂

Lisa
Lisa
5 years ago

Idag ska dessa provbakas även kexchoklade! verkar supergott!

fridasbakblogg
fridasbakblogg
Reply to  Lisa
5 years ago

Mums! Hoppas det blir bra! 🙂

Camilla
Camilla
3 years ago

Hej! Tänkte göra dessa till min pluttis dop. Går de att göra i förväg och frysa? mvh Camilla

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Camilla
3 years ago

Hej! Vad roligt med dop. Det går jättebra att frysa dem! Kram <3

Nästa inlägg

Syltgrottor

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x