Hej på er finingar! ♥
Äntligen en lugn och skön morgon.
Igår var det Crosstävling i Gävle hela dagen och idag står ingenting på schemat.
Endast lite städning, tvätta bilar, klippa hundar m.m.
Men allt detta sker hemma, och det tycker jag om.
Jag har även en del jobb att bocka av inför veckan som kommer.
Först av allt så ska jag ge er ett recept på dessa fantastiskt goda Yoghurtbräck.
Dessa små godbitar är nyttiga och otroligt goda.
Älskade av både stora och små.
Hur kul är det egentligen att dag ut och dag in äta yoghurt ur en skål, med sked?
Inge roligt alls! Därför kommer ni älska dessa Yoghurtbräck.
Det är fryst yoghurt med massa nyttigt godis som man bryter i bitar och äter rakt av.
Då får man i sig all yoghurt på nolltid. Det är SÅ gott!
Smakar lite som glass. Ja, ni måste prova.
Det är så enkelt att göra, och det går superfort.
Så det finns inga ursäkter för er till att inte prova dessa.
Allt som allt tar det 5 minuter, sedan tillkommer givetvis frystiden på 2-3 h, men under de timmarna hinner du bocka av ett par saker på schemat innan du får avnjuta det godaste av Yoghurt.
Fryst Yoghurtbräck:
400 g Grekisk Yoghurt
2 msk Honung, flytande
1 krm Vaniljpulver
3 msk Tranbär, torkade
8 Jordgubbar, hackade
2 msk mörk Choklad, hackad – valfri
0.5 dl Kokos
Gör så här:
Börja med att klä en bricka 20×15 cm med Bakplåtspapper.
Blanda yoghurt med honung och vaniljpulver.
Bred ut yoghurten på brickan.
Strö över hackade jordgubbar, tranbär, choklad och till sist den rivna kokosen.
Låt stå i frysen i 3 h eller längre.
Bryt bräcket i lagom stora bitar och servera direkt.
Ni kan givetvis göra dessa Yoghurtbräck med precis vilka frukter, bär eller nötter ni vill!
Hej!
De här verkar så himla goda och enkla! Jag tänkte testa göra en plåt tills ikväll och undrar ifall du tror det skulle gå bra att ersätta den grekiska yoghurten med lite lättare kvarg? Eller tror du det inte kommer bli lika fast då?
Tack för en fin, god och inspirerande blogg! 😀
Hej! :)) Jag tror att det funkar jättebra! Dock är det ju ett fryst “godis” som inte kan ligga framme i rumstemperatur, och där gäller givetvis samma om du provar med Kvarg. Skriv gärna hur det blev! 🙂 Tusen tack! Kram <3
Hej!
De här verkar så himla goda och enkla! Jag tänkte testa göra en plåt tills ikväll och undrar ifall du tror det skulle gå bra att ersätta den grekiska yoghurten med lite lättare kvarg? Eller tror du det inte kommer bli lika fast då?
Tack för en fin, god och inspirerande blogg! 😀
Hej! :)) Jag tror att det funkar jättebra! Dock är det ju ett fryst “godis” som inte kan ligga framme i rumstemperatur, och där gäller givetvis samma om du provar med Kvarg. Skriv gärna hur det blev! 🙂 Tusen tack! Kram <3
Hej!
De här verkar så himla goda och enkla! Jag tänkte testa göra en plåt tills ikväll och undrar ifall du tror det skulle gå bra att ersätta den grekiska yoghurten med lite lättare kvarg? Eller tror du det inte kommer bli lika fast då?
Tack för en fin, god och inspirerande blogg! 😀
Hej! :)) Jag tror att det funkar jättebra! Dock är det ju ett fryst “godis” som inte kan ligga framme i rumstemperatur, och där gäller givetvis samma om du provar med Kvarg. Skriv gärna hur det blev! 🙂 Tusen tack! Kram <3
Hej!
De här verkar så himla goda och enkla! Jag tänkte testa göra en plåt tills ikväll och undrar ifall du tror det skulle gå bra att ersätta den grekiska yoghurten med lite lättare kvarg? Eller tror du det inte kommer bli lika fast då?
Tack för en fin, god och inspirerande blogg! 😀
Hej! :)) Jag tror att det funkar jättebra! Dock är det ju ett fryst “godis” som inte kan ligga framme i rumstemperatur, och där gäller givetvis samma om du provar med Kvarg. Skriv gärna hur det blev! 🙂 Tusen tack! Kram <3
Hej!
De här verkar så himla goda och enkla! Jag tänkte testa göra en plåt tills ikväll och undrar ifall du tror det skulle gå bra att ersätta den grekiska yoghurten med lite lättare kvarg? Eller tror du det inte kommer bli lika fast då?
Tack för en fin, god och inspirerande blogg! 😀
Hej! :)) Jag tror att det funkar jättebra! Dock är det ju ett fryst “godis” som inte kan ligga framme i rumstemperatur, och där gäller givetvis samma om du provar med Kvarg. Skriv gärna hur det blev! 🙂 Tusen tack! Kram <3