Reklam för min bakbok
Baka i långpanna deluxe

Baka i Långpanna Deluxe – Min nya bakbok

Detta inlägg innehåller reklam för min bakbok! 

baka_i_langpanna_deluxeLåt mig få presentera min NYA BAKBOK! Här ser ni omslaget, och är det inte galet vackert så säg! Jag är så otroligt stolt över denna bok. Som vi bakat, fotat och jobbat med denna. Och nu går det alltså att förhandsbeställa. 🙂

KÖP EN SIGNERAD BOK HÄR! 

Baka i långpanna deluxealltså, bakbok nummer 2.
Denna bok är fullproppad med recept (ca. 50 st) som alla bakas i en långpanna, de där som ofta kommer med ugnen. 40×30 cm, stora kakor alltså! Att baka till många har aldrig varit så trendigt som nu, och långpannan går varm hemma i köket hos många av oss. Denna bok bör finnas i varje hem, det är ett som är säkert. För i denna bok finns allt! Allt från småkakor, mjuka kakor, marängtårtor, bakelser och bullar till våningstårtor, rulltårtor, kondisbitar och andra mumsiga små godbitar. Något för varje tillfälle.

Boken släpps 17/3 i butik. Och nu kan ni förhandsbeställa boken. Jag kommer att signera ALLA förhandsbeställda böcker. Så om du vill ha en signerad bok till dig själv, och kanske en att ge bort i present så gäller det att passa på, för erbjudandet är tidsbegränsat.

Boken är perfekt inför våren och sommarens alla kalas, skolavslutningar, bröllop, högtider, firanden och tillställningar.

Hoppas att ni ska gilla boken! För vi som står bakom har jobbat stenhårt med den! Kram. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Semmelrulltårta

Nästa inlägg

Semmelrulltårta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x