Muffins

Chokladmuffinsdagen

Idag är det Chokladmuffinsdagen fick jag veta av en läsare igår. Hade faktiskt ingen aning om detta, jag som annars brukar ha bra koll på alla dessa dagar. Och jag är inte sen med att fira dem här på bloggen. Fira det som firas kan, eller hur?  Just därför tänkte jag dela med mig av mina absolut bästa recept på Chokladmuffins idag.

chokladmuffins med chokladbollChokladmuffins med Chokladbollsgömma. Så goda att de får dina smaklökar att dansa i takt. Vem gillar inte chokladmuffins och chokladbollar liksom?

Saftiga Chokladmuffins med mintgömmaChokladmuffins med mintgömma. Ni vet sådana chokladpraliner från Fazer som är fyllda med en len mintkräm? Sådana gömmer sig i dessa muffins och de blir SÅ goda!

chokladmuffins med chokladfrostingChokladmuffins med chokladfrosting. Dessa går inte av för hackor, det vill jag lova. Frostingen är enkel att göra och blir som len sammet i konsistensen.

chokladmuffins med karamelliserad mjölkChokladmuffins med kolagömma. Dessa muffins är för alla er som gillar kola och choklad i kombination. Alltså för både dig och mig.. 😉

veganska kladdkakemuffinsVeganska Kladdkakemuffins. Bli inte skrämda för att dessa innehåller avokado, för de smakar nämligen ingenting som avokado. De smakar som en enda galet god kladdkakemuffins.

chokladmuffins med hallonChokladmuffins med hallon. Choklad och hallon är bästisar, det är sedan gammalt.

Mcdonalds chokladmuffinsMcDonald’s Chokladmuffins. Stora, maffiga med massor av choklad. Och inte har jag hackat chokladen smått heller, stora bitar ska det vara.

dladdkakemuffins med chokaldfrostingKladdkakemuffins med chokladfrosting. Choklad på choklad kan aldrig bli fel.

saftiga chokladmuffinsSaftiga Chokladmuffins i all sin enkelhet.

godismuffinsChokaldmuffins med chokladfrosting och godis. Kan inte bli bättre än såhär. Alla barn älskar dessa, små som stora.

dladdkakemuffins med marshmallowsOch sist men inte minst – Kladdkakemuffins med Marshmallows. Så galet goda!

saftiga_chokladmuffins_med_mintgomma4

Vad bakar du för chokladbollar idag?

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
dammsugare_recept3

Nästa inlägg

Dammsugare - enkelt recept

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x