Tänk att det nästan alltid finns någonting att fira.
Som här om dagen när det var Kanelbullens dag, och idag – Gräddtårtans dag. Och jag känner väl lite såhär att så länge det finns någonting att fira så bör det firas! Fira det som firas kan brukar jag säga.
Därför tänker jag idag dela mina allra bästa gräddtårtor med er.
Vad innehåller din gräddtårta?
Detta är ju faktiskt en “riktig” Gräddtårta.
Min Sommartårta med Jordgubbar & Citron.
En “halvnaken” tårta som absolut går att spackla med mycket grädde om det är någonting en skulle vilja.
Även denna tårta är fylld med Citron och Jordgubbar, fast på ett annat sätt.
Citron- och Jordgubbstårta.
Bloggens genom tidernas bästa bakverk, eller vad säger ni?
Min Himmelska Jordgubbstårta. Detta är min absoluta favorit.
Detta är ju också en slags Gräddtårta, inte sant?
Tårta i ett glas. Ljuvligt gott och så himla enkelt!
Åh, denna tårta kommer jag ihåg. Det var ett bra tag sedan jag bakade den.
Kokos- och Limetårta. Så otroligt fräsch!
Denna är också en favorit, en lång sockerkaka fylld med grädde och jordgubbar. Som en gräddtårta i en ny form. En idé som uppstod i somras.
Och till sist men inte minst – Pinocchiotårta. SÅ himla god. En form av gräddtårta, ellerhur! ♥
Underbar blogg! Hittade till dig för en vecka sedan och eftersöker nu ett bra recept på snittar med vitchoklad! Tror du man kan använda sega mjölkchokladsnittar receptet och byta ut mjölkchokladen? Eller ska man köra på klassiska kolasnitt och tillsätta vitchoklad!
Hej! Tack snälla du. Du kan, precis som du skriver, byta ut mjölkchokladen mot vit choklad! Lycka till! Kram 🙂
Den himmelska jordgubbstårtan är underbar godaste jag ätit faktiskt
Fast å andra sidan så är alla dina recept jag testat hur goda som helst
ÄLSKAR att scrolla igenom din blogg. Så sjukt frestande, haha!
Hehe, ja det är ju faktiskt lite det som är meningen. Tack raring! Kram
Jag skulle gärna vilja ha tips på kakor, tårtor, kladdkakor… ja vad som helst som går att baka mellan 1-4 dagar förväg. Gärna inget som ska frysas utan som man kan ha i kylen och som håller bra eller kanske till och med blir godare när det får stå till sig.