Vardag

Porto Limnionas – Zakynthos

Porto LimnionasPorto Limnionas kan vara den finaste plats jag varit på i mitt liv.
Det var så vackert att jag inte kunde sluta säga ”åh, kolla så fint” om allt till min man. Men det var verkligen fantastiskt.

Porto LimnionasMin man har tagit dessa bilder med sin drönare. Det gjorde stället lite mer rättvisa. Visst blev bilderna magiskt vackra?

Porto Limnionas – karga klippor, kristallklart turkost vatten med dyningar som kommer in från havet. Detta är verkligen ett fantastiskt fint badställe. Det finns solstolar på ”platåer” att hyra, med utsikt över det turkosa havet i viken. De har även en helt fantastisk restaurang som serverar god mat och en utsikt som slår alla andra utsikter.

Porto LimnionasPorto LimnionasVi hyrde solstolar och det rekommenderar jag verkligen. 10 € för två solstolar med ett litet bord och parasoll till. Du får även drycken serverad vid solstolarna om du önskar. Och utsikten från solstolarna är så fin. Vi hyrde stolar närmast havet, så allra längst ned och fick därmed den bästa utsikten skulle jag säga.

Vägen till Porto Limnionas var krokig i bergen. Vi hyrde en fyrhjuling i Laganas och åkte raka spåret till Porto Limnionas, och för oss tog det ca. 30 minuter. Väl på plats så finns det bra parkeringsmöjligheter. Jag skulle dock inte rekommendera att åka hit om man har problem med att gå i backar eller trappor. Det är först en trappa ner till solstolarna, och sedan är det en backe i slutet av berget som går ner mot vattnet. Och för att komma i vattnet är det bäst att hoppa, det finns ingen strand och ingenstans att bottna. Däremot kan man göra som jag såg att många gjorde – hasa sig ner på de hala stenarna. Men jag hoppade i från någon form av brygga som låg ca. 1 meter över vattnet. Det går strålande bra! Om ni befinner er på Zakynthos så måste ni åka hit! Det är galet vackert och absolut värt ett besök. ♥

 

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
5 years ago

Ser helt underbart ut

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Eva
5 years ago

Det är det verkligen! <3

Agneta
Agneta
5 years ago

Tack för tipset. Har varit där idag och badat. Det var underbart och magiskt vackert⛱❤️❤️❤️

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Agneta
5 years ago

Vad roligt! Hoppas att ni har en superfin resa. <3

Zakynthos

Nästa inlägg

Den randiga baddräkten

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x