Vardag

Kvällsdopp i solnedgången

God dag mina vänner! Hur mår ni?

Jag mår bra. Vaknade upp tidigt i morse till en dag med klarblå himmel och strålande sol. Mår som allra bäst då, detta väder gör mig extra glad.

Vi hade min pappa, storebror med sambo och min brorsdotter här igår (vi hänger med här hemma varje dag nu vilket är såååå mysigt). Igår grillade vi. Det blev så himla mycket gott! Grillad baguette som vi skårat och fyllt med vitlökssmör. Färskpotatis, sallader, melon och jordgubbar, vegoschnitzel, majskolvar, egen tsatsiki, grillad feta och halloumi. Allt var så gott.

Har ni ätit grillad fetaost någon gång? Det är så gott att en smäller av. Jag gör såhär:

Lägg en hel fetaost på en bit folie (som ska räcka att stänga in fetan med också). Ringla över olivolja, strö över lite salt, svartpeppar, chiliflakes och torkad oregano. Stäng folien så att det blir som ett paket. Lägg på grillen i ca. 15 minuter. Ätes varm! Galet gott.

Under eftermiddagen så spelade jag Badminton mot min storebror vilket vi gör varje dag. Och jag förlorade matchen där vi sagt att den som förlorar måste ta ett kvällsdopp i havet. Och vet ni? Jag är så GLAD för att jag förlorade. För annars hade jag missat att kasta mig i havet och plasta runt till solnedgången mitt framför ögonen. Det var så magiskt.


Denna solnedgång var det jag simmade till. Förstår ni? Vilken vinst egentligen. Vilken lycka. Älskar denna Ö.

Nu ska jag ta mig ut i köket för att fortsätta dagens jobb. Missa inte att kika in senare idag, det kommer upp ett smarrigt recept då nämligen. Stor kram! ❤️

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
www.consumerfinancemonitor.com
5 years ago

Absoluteⅼy written subject material, Really
enjoyed looking through.

Sockerkaka med kanelcrumble

Nästa inlägg

Sockerkaka med kanelcrumble

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x