Vardag

Loppisfynd

LoppisfyndHar ni sett något så fint innan? Ja, okej det kanske man har gjort. Men är inte detta bord en riktig ögonsten? Jag föll pladask för det igår när jag var på en loppisrunda. Både min man och min pappa såg bordet och förstod att jag skulle skynda mig fram till det. Det är så roligt för idag känner de mig verkligen jobbmässigt. De båda vet vad som funkar för mig att fota på. Och detta bord funkar verkligen att fota på. Himla fint. Som ni ser så är det en gammal skolbänk. Kan inte hjälpa att undra över dess historia. Visst är sådant spännande?

LoppisfyndAv samma säljare köpte vi även glasburkar och glasflaskor för kommande saft/syltning. 5 kronor stycket tog hon. HUR billigt? Vi köpte alla de vi tyckte var finast. En salig blandning mellan gröna och bruna, stora och små. Alla dessa flaskor och burkar betalade jag 80 kronor för. Så fina fynd.

LoppisfyndSkolbänden kostade ynka 200 kronor vilket verkligen kändes som ett kap.

Jag kände direkt igår att jag måste bli bättre på att ge mig ut på Loppisrundor under helgerna. Det ingår ju liksom i mitt jobb att leta rekvisita och fina backdrops. Fick mersmak i helgen och längtar redan till nästa runda. Min man fasar lite över alla loppisar under sommaren då han vet att bord är min största svaghet och att vi inte har plats för så många fler bord nu när vi redan har 4 stycken som används enbart i mitt jobb.. Jag får snart börja stapla de på varandra.

Nu ska jag skutta in i köket och fortsätta dagens jobb därifrån. Har ett stort jobb åt Fazer som ska skickas in på fredag, så det är mycket att ta tag i nu! Ha en strålande måndag, missa inte att kika in här i eftermiddag då det dyker upp ett ljuvligt recept. Kram! ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Pizza Fridas Bakblogg Uuni

Nästa inlägg

Uuni 3 - Portabel Pizzaugn

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x