Vardag

Rhodos

RhodosOj, så härligt vi har det här på Rhodos. Mamma fick som jag berättat tidigare en resa efter sina egna önskemål av mig i födelsedagspresent i februari. Det blev en veckas sol och bad på Rhodos. SÅ galet härligt! Vi njuter varje sekund. Havet är turkost kristallklart. Och så är det varmt nog att bada hela dagarna i vilket vi båda älskar.

RhodosDet är också väldigt salt och att flyta är därför inga problem alls. Jag tror att jag bara låg och flöt i säkert en halvtimme. Mamma som flyter på bilden älskar också att flyta. Det är bästa terapin har jag kommit på.

RhodosIdag har vi ätit en ljuvligt god Pizza till lunch. Till det såklart en varsin skål med tsatsiki och massa bröd. Tsatsiki är vår drog. Vi älskar egengjord hemma i Sverige, men den är såklart inte att jämföra med äkta grekisk sådan. SÅ gott!

RhodosI eftermiddag har vi suttit vid havet och bara varit. Vi är på ett ställe ganska långt ifrån all civilisation och det är så himla skönt. Det är verkligen semester att vara här. Kolla havet i bakgrunden.. 🙂

RhodosJag har säkert femhundra bilder härifrån redan, trots att vi kom hit igår. Så det kommer mer bilder härifrån. Jag vet att ni är många som uppskattar det.

Och för att se ännu mer om vår resa så kan ni kika in på min instagram.

Stor kram till er! Vi hörs imorgon igen. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sina
Sina
5 years ago

Hej,
Vart på Rhodos är detta någonstans? Fantastisk strand!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Sina
5 years ago

Mythos beach! 🙂 Kram <3

Tsatsiki

Nästa inlägg

Tsatsiki med mynta

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x