Vardag

Från ett snöigt Gotland

GotlandI helgen har det snöat som aldrig förr på vår vackra Ö. Det är inte klokt vad det snöat faktiskt. Underbart, tycker jag. Jag älskar snön i denna miljö. Kallt är det också, -9 grader visar termometern. Friskt och härligt är det. Och vi har varit ute och strosat hela helgen.

GotlandJag älskar att strosa innanför ringmuren. Speciellt i nedre delen, mot hamnen. Varje gränd är magisk, kullerstenar och smala gångar. Så fint. Det ser så mysigt ut att ha ett hus innanför muren när man går där inne. Dock är det ganska livat sommartid, så det är inget alternativ för oss. Men mysigt såhär när det är så lugnt i stan.

GotlandVädret skiftade i strålande sol och klarblå himmel till snö snö snö. Så fint med alla änder i parken.

GotlandGivetvis var vi även upp på Högklint och gick en stund. Det är nog min absoluta favoritplats på ön. Denna trappa är magisk. Älskar att se ut över havet från högklint.

Se så fint det är. Visst?

Frida SkattbergNi är många som frågat om min jacka på instagram. Den har jag köpt på H&M. Superfin!


Vi stannade till på supermysiga restaurangen Joda nere vid hamnen i Visby. Dit måste ni åka om ni är på ön! Så himla himla gott! Jag tog en nachotallrik med quorn. Otroligt gott!

Idag har vi haft tvätt- och städdag. Och nu sitter min man och jobbar med lite filmklippning när jag sitter i soffan och skriver till er. Ska också ta tag i lite jobb innan vi ska sova. Men vi hörs imorgon igen. Stora kramar till er! ♥

Just det, glöm inte att deltaga i min tävling där jag lottar ut 3 lådor med 3 kg bakverk i varje låda! Ni hittar den här.

 

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Energibollar

Nästa inlägg

Energibollar - Grundrecept

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x