Vardag

De senaste dagarna

Hej ni fina! Mår ni bra?

Jag mår bra. Jobbar för fullt med projekt jag har på sidan av bloggen. Jag håller bland annat på med en receptfolder åt ett företag som jag älskar. Det jobbet är snart klart för att skickas in. Och direkt när jag skickat in det så påbörjar jag nästa jobb som är för Amelia. Tidningen då. Ett kul, somrigt jobb! Deadline för det är 1a mars. Och efter det så återgår jag till samma tempo jag brukar hålla på mina sociala kanaler. Just nu är det lite svårt att hinna med att ta fram nya recept till bloggen varje dag som jag brukar. Men det finns ju hundratals med recept för er att välja bland här på bloggen. Youtube blir också lite lidande, men det är bara under en kort tid! Om jag skulle hålla samma tempo på mina kanaler precis som jag brukar så skulle jag springa rakt in i väggen.

Igår så jobbade jag klart hela to do- listan snabbt som tusan. Sedan tog jag tag i sovrummet. Vi har haft det ganska rörigt i vårt sovrum under tiden som Zoe varit så liten. Vi har behövt ha pallar, kuddar och sådant runt sängen som hjälp för henne. Men nu hoppar hon upp så glatt, så nu har jag gjort en makeover i sovrummet. Lite nytt till sängen, nya krukor och växter. En fin gammal piedestal. Och så har jag målat en spegel i en fin grå kulör. Det som återstår är att knåpa ihop ett par fina amplar som ska få gröna växter samt att måla vår byrå som idag är träfärgad. Den ska också bli grå. Sedan är vårt sovrum helt klart. Älskar det! Nästa rum att ta tag i är vardagsrummet. Längtar!

Denna lilla tjej var givetvis med när matten gjorde om i sovrummet. Hon är alltid med. ❤️

Idag har jag haft hjälp av min käre man på jobbet. Vi har plåtat av ett recept till foldern jag berättade om. Så nu tänker jag springa ut i köket för att knåpa ihop ett litet helgrecept till er. Vad önskar ni att få se? Stor kram!

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erika
Erika
6 years ago

Tårtor älskar dina tårtor! Blir två chokladtårtor med hallon till kalas i helgen!

Clara
6 years ago

Något matbröd hade varit roligt! Kram

Hallontårta

Nästa inlägg

Ljuvlig Hallontårta

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x