Vardag

Inspireras av Fredriks Fika i jul

Fredrik Nylén, min fantastiska vän och kollega. Han driver en av Sveriges största (och klart sötaste) bakbloggar. Han bakar med en enorm glädje som smittar av sig bara genom att kika in på hans fantastiska Blogg. Jag vill tipsa er om att kika in hos Fredrik för att finna inspiration på allt från småkakor, paleo, matbröd och tårtor till bullar (fantastiskt fint snurrade) och massa härliga mjuka kakor. Och Godis!! Allra helst en massa godis nu inför jul. Jag har grottat ner mig ordentligt i Fredriks blogg och plockat fram 5 favoritrecept på just Julgodis- och bakverk som ni inte får missa!

LakritsknäckFörst ut – Lakritsknäck. Jag som älskar både lakrits och knäck slog frivolter när jag såg detta på Fredriks blogg. Och kolla glansen på knäcken? Så otroligt vackert!

SaffransnystanDet är det här jag menar med Vackert snurrade bullar. Dessa Saffransnystan får mig att tappa andan! SÅ fina. Och galet goda!

KnäckbräckJag får inte nog av kola. På julen så ska det serveras kola i alla möjliga former och smaker. Och i jul kommer jag att servera Fredriks Kola-knäck-bräck. Tror att min familj kommer älska denna!

MozartkulorMozartrulltårta. Typ den bästa uppfinningen?! Ni vet de klassiska Mozartkulorna? Detta är Mozartkula 2.0. En Mozartrulltårta som smakar ljuvligt, är fin att se på och uppskattas av såväl stora som små.

Gelehallon med saffranGeléhallon med Saffran. Dessa verkar så himla goda! Och se på dem, så himla läckra! Dessa ska jag absolut prova inför jul! 🙂

Glöm inte att följa Fredrik även på Instagram.

Tack Fredrik för att du sprider en sådan härlig Bakglädje. Jag är glad över att få vara din kollega och vän! TACK för all inspiration i köket! Du är en stjärna! ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mjuk pepparkaka

Nästa inlägg

Mjuk Pepparkaka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x