Vardag

Husvagn & Cross-SM

Hej rara ni! Hur har ni det? Äntligen är det vår på riktigt!!
Vi har fullt upp. Kom hem sent igår kväll efter en hel helg i Borås och imorgon åker vi över till Gotland och huset. Ska dit med ett flyttlass samt lösa en del saker på plats innan vi åker tillbaka till Örebro på fredag morgon för att packa om. Sedan åker mamma och jag på träningsresa till Portugal. VÄLBEHÖVLIGT och så roligt ska det bli!!

I helgen var vi som sagt nere i Borås för säsongens första SM-deltävling. Och trots att det inte gick sambons väg denna gång så hade vi det väldigt mysigt ihop.

 

Det är något visst med att laga mat i Husvagnen. Jag älskar det! Och vår nya vagn är lite större än den förra vilket gjorde matlagningen ännu roligare. Dag 1 gjorde jag pasta och tomatsås. Min favvorätt! Recept här.

 

Processed with VSCO with hb1 preset
Givetvis en hel massa parmesan på det. Parmesan bör alltid finnas i kylskåpet. Både hemma och i husvagnen!

 

Mitt hjärta! Det blev en del skador denna helg, dock lättare men som ändå gjorde det svårt för honom att hålla i styret under tävlingen. Och i sista heatet så kändes allt bra, han var bra med i start och blev sedan nedkörd och rev upp hela låret. SÅ himla dumt! Men nya tag till nästa race!

Nu måste jag jobba lite till innan jag somnar. Ha en superfin kväll. Vi hörs imorgon med ett smarrigt recept! Kram. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jobbar med hemligt projekt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x