Frukost, Glass, Veganskt

Frukostglassar

frukostglass10
Glassarna är inte bara otroligt goda, utan även väldigt fina. Inte sant?
frukostglass11
Min favorit blev den med blåbär. Det är något visst med kokos och blåbär tillsammans. Smakerna gifter sig så fint.

God morgon mina vänner! Hoppas att allt är väl med er!
I mitt liv händer det väldigt mycket just nu. Många spännande saker på G som jag snart ska berätta för er! Ni kommer älska det! I morse åt jag glass till frukost, vilket jag i och för sig gör nästan varje morgon. Men denna gång blev det inte den gamla vanliga, utan en ny variant gjord på kokosmjölk. SÅ galet god!

Jag ska skutta in i köket nu för att börja min arbetsdag. Vi hörs lite senare! Missa inte receptet på glassen här nedan. ↓


frukostglass10

 

 

 

 

 

Frukostglassar, 4 st:

  • 1 burk kokosmjölk
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • 2 dl valfria bär – färska eller frysta
  • 1 dl müsli
  1. Börja med att varva kokosmjölk och bär i glassformar.
  2. Stick ner glasspinnar och toppa med müsli.
  3. Frys i minst 4 timmar.

frukostglass4

Tips på fler glassar att äta till frukost:
Chokladglass
Jordgubbsglass
Hallonglass
Blåbärsglass
Avokadoglass
Saffransglass
Lingonglass
Kokosglass

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
4 years ago

Åh vad jag uppskattar recept utan mjölk! Har ju gjort den här varianten med sötad kondenserad mjölk, men underbart veta ett annat recept!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Lotta
4 years ago

Vad roligt!! Ha en toppenfin helg! Kram <3

Nästa inlägg

Choklad- och jordnötsglass

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x