Vardag

Torsdag

 

 

 

God kväll fina vänner!
Hoppas att ni har haft en fin torsdag. Det har jag. Jag har faktiskt fått en del jobb gjort idag. Svarat på 31 mail, bakat 2 kladdkakor (bla. en fredagskladdis till er), haft telefonmöte och bokat in ett möte på en redovisningsbyrå imorgon. Det sista var ett måste. Med nystartat företag är det alltid bra att ha någon som står bakom. Jag har även gått långpromenader med hundarna flera gånger idag. Det har varit kyligt och strålande sol. Älskar hösten och den krispiga luften. Försöker ta det lugnt om dagarna. Var igång här om dagen och körde 100%, sedan låg jag i soffan som en zombie i två dagar efter det.. Så, baby steps.

Nu sitter jag faktiskt i soffan och väntar på att sambon ska komma hem med Italiensk Surdegspizza. Mums! Vi har inte ätit utemat på ett tag och ikväll orkar ingen av oss laga någon mat. Ibland får man lyxa till det lite. Vad äter ni när ni inte orkar laga mat (inte ens snabbmakaroner och köttbullar liksom)?

 

img_6307
Här är den. Morgondagens fredagskladdis. Det var ett tag sedan jag delade med mig av ett nytt recept på en fredagskladdis. Så det var verkligen på tiden! Och denna är L J U V L I G. Alltså den var så god att jag nästan letade efter ett gömställe att gömma den på så att inte sambon skulle hitta den.. Hihi :-))

Jag kikar in med receptet imorgon! Nu hörde jag att sambon kom hem, äntligen maaaaat.
Ha en fin kväll! Kram. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nyttig Avokadoglass

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x