Vardag

Söndagkväll

Processed with VSCO with hb1 preset
God kväll på er! ♥
Hoppas att ni har haft en fin helg. För det har jag! Jag har vilat. Tagit det lugnt. Chillat. Relaxat. Jamen ni förstår. Att vara på väg att bli utbränd är läskigt. Kroppen lyssnar inte på hjärnan och vice versa. Jag vill så mycket men orkar ingenting. Jag kan sitta i soffan och tänka ”NU ska jag baka Kladdkaka, mums”, men sedan kommer jag inte upp ur soffan. Det är som om kroppen vore paralyserad. Otäckt. Så jag har faktiskt varit ledig denna helg. Eller åtminstone fredag förmiddag tills söndag förmiddag. Så nästan hela fredagen och HELA lördagen. Det har aldrig tidigare hänt. Så välbehövligt och skönt. Dock har jag bakat en del idag. Det är ju trots allt Kanelbullens dag på tisdag och vad vore jag för bakbloggerska om jag inte uppdaterar med lite smarriga nyheter?

img_6082
Jag sitter med bilderna från dagen nu. Tänkte posta ett recept här imorgon bitti. Det ska bli så roligt att höra vad ni tycker om detta bakverk! :-))

Nu ska jag äta mat som sambon lagat. Ungefär det som ni ser på bilden högst upp. Det blev hemgjort Potatismos (han är bäst på det), vegobullar, pressgurka och en supersmarrig gräddsås från grunden. Han är bäst på sås också. En sådan där gräddsås som man typ vill dricka..

Ha en fortsatt fin kväll! Puss & Kram, vi hörs imorgon. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kaffets dag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x