Vardag

God kväll

Processed with VSCO with hb1 preset
God kväll.
Jag älskar söndagskvällar. Att gå igenom vad jag gjort i veckan och vad jag måste göra nästa vecka. Kommande veckan är fullbokad för mig. 7 av 7 dagar måste jag jobba minst 12 h /dygn. Så mycket är det just nu. Och mitt i allt detta så håller jag på med uppstarten av en Youtubekanal. Ska bli SÅ roligt att få visa er en massa härliga recept i rörligt format. Jag vet att ni är mååååånga som tjatat på mig i över ett år om att jag ska börja Youtube’a. Och JA! Äntligen är det på gång på riktigt. Längtar! Dock får jag lägga det projektet åt sidan denna vecka då det är så mycket annat. Men ska försöka hinna publicera min första film i nästa helg, hoppas det.

Annars i helgen har vi mest haft det mysigt. Igår kväll var vi på sen bio tillsammans med min storebror och hans sambo. Vi såg Don’t breath. Min sambo som inte gillar otäcka filmer var väl inte överlycklig när jag hade bokat biljetter, och inte heller under filmens gång. Men det var inte så otäck. Jag gillar SKRÄCKfilmer och vill liksom nästan börja gråta för att det är läskigt, men denna var inte så. Lite spänning då och då men inge mer. Nej, den fick bara 2/5 donuts av mig. Men mysigt hade vi! Och popcorn åt vi. Älskar biopopcorn!

Idag har vi varit iväg till sjön och busat med hundarna. Vi letade efter hus och hittade ett som var SÅ fint. Tjejen som sålde var där när vi skulle åka förbi och kolla vart det låg så vi fick en rundtur på en gång. Det var verkligen hur mysigt som helst med sjöutsikt och bara en minut till sjön. Dock var tomten alldeles för liten. Fyra stora äppelträd tog upp heeeela tomten haha. Så vi letar vidare. Längtar tills vi hittar det.

Nu ska jag ta tag i tvätten och sedan jobba lite innan vi slår på en film. Jag har bakat chokladmuffins som vi ska mumsa på. Ha en fin kväll, vi hörs imorgon. Kram. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fredagskladdis - 16 recept

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x