Allmänt

Kanelbullar på 4 olika vis

Hej på er!
Just nu sitter jag på tåget på väg ner mot Alingsås där jag ska möta upp 4 härliga mat- och bakbloggare. Vi ska på en Fikaresa tillsammans. Tåget avgick 07.20 från Örebro i morse och rullar åter in på stationen på lördag eftermiddag. Jag kommer att fota massor och givetvis får ni hänga med på resan. Följ mig på Instagram för de senaste uppdateringarna. Där kommer jag att uppdatera flera gånger dagligen under dessa dagar. :-))

När jag sitter här på tåget så började det lukta kanel. En liten flicka framför mig öppnade en påse med kanelbullar. Hon har fått dem av mormor berättar hon för sin pappa. Doften sprider sig i vagnen och jag fick ett akut sug efter Kanelbullar. Tänkte på er som är hemma i helgen. Ni kanske vill ha lite Kanelbulle-inspo?

KANELBULLEMUFFINS4
Kanelbullemuffins. Så enkelt och SÅ gott. Tar knappt 15 minuter att svänga ihop.

Kanelbullesnittar
Kanelbullesnittar. Går fort att baka, blir spröda och lite sega. Ljuvligt goda. Smakar precis som nygräddade Kanelbullar.

IMG_6314
Kanelbullesockerkaka. En snabb och lättbakat kaka som smakar Kanelbullar. Detta är min personliga favorit. Bakar den gärna så ofta jag kan.

IMG_6983
Och givetvis – Saftiga Kanelbullar. SÅ gott! När du har lite tid över – baka dessa.

Ha nu en toppenfin torsdag så hörs vi till kvällen.

Kram, Frida.

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
â
â
7 years ago

aa

Nästa inlägg

Möte i Stockholm

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x