Vardag

GOTLAND

Hej rara ni! Hoppas att ni har haft en fin lördag.
Vi kom fram till Gotland vid 05.40 i morse och sedan dess har det varit full rulle. Vi bokade in oss i en hytt precis vid avgång så att vi skulle kunna ta med hundburen upp och få ha det lite privat. Så skönt! Direkt i morse så fick jag ett samtal med en fråga om beställning av Himmelsk Jordgubbstårta. Sprang ner till bageriet och kunde med hjälp av R göra en fin tårta som skulle iväg på kalas. Efter det har vi badat hela dagen. Älskar semester. Och på tal om det så hoppas jag att ni förstår att det blir lite mindre bakning för min del under semestern. Jag är ute så mycket jag kan och samtidigt så försöker jag baka så ofta jag hinner. Blir en skön kombo tycker jag. Ingen stress! Gör däremot många filmer till FB, kika in där.

IMG_3971Wille älskar att kika ut. Spelar ingen roll vart man är så vill han alltid sitta i fönstret. Inatt när vi åkte på färjan så var det mörkt ute, men när vi gick i land strax efter 05 i morse så drog vi isär gardinerna och han skuttade genast upp i fönstret. Med utsikt mot ön. Underbart.

IMG_3975På dagarna gillar vi att hänga i Björkhaga. Det är så nära hem. De har en lagom stor pool med lagom mycket folk. En glasskiosk och sköna solstolar. Jamen ni vet, allt det där. :))

Ha nu en toppenfin kväll! Stora kramar. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
7 years ago

Ha en riktigt skön semester och stressa inte med bloggen! Passa på att vila och njuta, det är du värd!
Kram!

fridasbakblogg
fridasbakblogg
Reply to  Lotta
7 years ago

Gulledu! Tack snälla. Ha en underbar semester du också. Stor kram! <3

Nästa inlägg

SMOOTHIE BOWL - HALLON

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x