Glass, Hälsosamt

VATTENMELON-ISGLASS

Hej finisar! Strålande sol och klarblå himmel här i centrala Örebro. Hur har ni det? Somrigt och fint?
Det enda tråkiga är att jag måste stå inne i köket hela dagen och baka av beställningar. Och jobba i förväg. Åker förhoppningsvis till Gotland i helgen, till pappa. Där tänker jag endast jobba med en sak. En sak som inte kräver dator, så jag hoppas att jag hinner knåpa ihop tillräckligt med inlägg hit till bloggen så att jag kan koppla av i ett par dagar.

På Gotland är det supervarmt. Min pappa har badat i havet flera gånger redan, och då är han inte den som äääälskar att bada. Men vad gör man inte för att svalka sig lite! Jag får nöja mig med att äta Vattenmelon-isglass för att svalka mig. Det funkar också. Såå himla enkelt och gott!

VATTENMELON ISGLASS 1Det enda du behöver för att göra dessa ljuvliga Isglassar är Vattenmelon & Glasspinnar. Och en frys, det är alltid bra att ha när en ska göra glas.. ;))

Vattenmelonisglass:
Valfri mängd Vattenmelon
Glasspinnar

Skär melonen i skivor och sedan i trekanter.
Stick in en vass kniv så att det blir en skåra i skalet och tryck sedan in en glasspinne. Frys i minst 1 h. Tag ut ur frysen 5 minuter innan servering.

VATTENMELON ISGLASSLycka till! ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linnea
Linnea
7 years ago

Hur blir det med fiket där? 🙂 vi är sååå sugna på att åka till Gotland i sommar, på cykelsemester! Synd bara att det är så nedrans dyrt. Men vad jag har hört ska det vara värt det :))

fridasbakblogg
fridasbakblogg
Reply to  Linnea
7 years ago

Hello! Det kom så mycket annat i vägen så jag tackade nej denna gång, hoppas dock på att kunna vara där hela nästa sommar. Men nu när jag kommer att vara en del där i Sommar så ska jag gästbaka i bageriet! Ja, ÅK TILL GOTLAND. Det är verkligen värt alla pengar i världen. Sååå fantastiskt vackert. Ni kommer inte att ångra er. <3 Stor kram!

Nästa inlägg

POLLYKLADDKAKA

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x