TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Stort GRATTIS till Cornelia J. Du har vunnit 100 stora, saftiga bullar. Du har fått mail från mig.. :))
Och till alla er som inte vann – TACK för ert deltagande.
Och här hittar ni mitt bästa recept på Saftiga bullar.
Så nu kör vi en BULLTÄVLING! I vinsten ligger en stor låda med 100 stora, nygräddade bullar av valfri smak – Kanel, Vanilj, Citrus, Nutella eller Kardemumma.
För att deltaga så svarar du på denna fråga i kommentarsfältet nedan:
– Vad är din hemlighet för att få saftiga bullar?
Tävlingen avslutas på söndag 10/4-16 kl 23.59.
Vinnaren presenteras på måndag.
Samma dag som vinnaren kontaktar mig bakar jag bullarna och skickar iväg.
LYCKA TILL! ♥
Mitt bästa tips är att låta mamma baka dom för jag är mycket bättre på att äta dom än baka dom!
Jag är hemskt ledsen men man avslöjar inte hemligheter….
De allra godaste och saftigaste bullarna får jag när jag bakar med mina vänner. Det är nämligen den enda gången jag bakar vaniljbullar, och de blir alltid bra 🙂 Saftigheten kan också ha att göra med den dubblade fyllningen.. men det vet vi ju inte!
Hej!
För att få de saftigaste bullarna så bakar jag alltid med rumstempererat smör, ej smält. Använder hälften grädde och hälften mjölk som degvätska. Snurrar till snurror istället för att rulla till snäckor. Mycket fyllning. Sockerlag efter gräddning. 🙂
Kram
Hej, Jag är inte jätteduktig på att baka men när jag tar mig tid och gör det med kärlek så blir resultatet helt ok. Bullar tycker jag blir extra saftiga om jag byter ut lite av mjölken till grädde och har ordentligt med fyllning, gärna vanilj.
Vi gifter oss väldigt snart och det hade varit perfekt att få bullarna bakade av ett riktigt proffs! 🙂
Hälsningar, Anna
Min stora hemlighet är att använda mycket smör i degen och mycket smör i fyllningen – då blir de riktigt saftiga. Bullarna blir också saftigare om man tar med de på en picknick i vårsolen! 🙂
Lite mindre mjäll, lite mer socker och smör.Sen tillsätt kärlek som susen gör!