Vardag

En påsk på Gotland

Hello finisar! Har ni haft en fin påsk?

 

Jag har haft en helt fantastiskt fin påsk. Den bästa på många år trots att min sambo och storebror saknades. Vi har liksom bara haft det så himla mysigt med familjen. Jag, mamma, pappa, faster, kusin + pojkvän och kusinbarn.

 

aIMG_3546Vi började dagen med en promenad nere på Tofta strand i förmiddags. Alltså tänk vad fint det är. Det är ju helt magiskt! Jag ÄLSKAR havet. Och solen. Men mest havet. Så rogivande. Här kommer jag spendera många timmar i sommar när jag är hos pappa. Samla energier och ladda om. ♥

 

12376835_10153326106397680_1387201254217536867_nNågot suddig bild som min fina kusin (som stod hundra meter ifrån) har tagit. Jag och mina hjärtan. Vi kastar macka. ♥

 

aaaaIMG_3517Vi satt oss i sanden och knaprade på Bullskorpor efter att vi hade kastat macka i havet. Försökte lära mina kusinbarn hur man skulle kasta för att den skulle studsa många gånger på ytan.. Det slutade med att vi kastade i alla stenar och gick vidare. Ha ha :))

 

aaaIMG_3543När några av oss startade grill och förberedde maten så åkte vi andra ner till havet för att fota solnedgången. SÅ fint med alla färger. När vi kom tillbaka till stugan så gjorde jag och Freja (kusinbarn) en tårta på marängbottnar, hallongrädde och mjölkchokladganache. Vi åt grillat med klyftpotatis, majskolvar, sallad och tzatziki. Sedan fikade vi på tårtan och den gick åt innan vi hann blinka. Freja var så stolt och glad över att hon gjort en sådan god och fin tårta. Efter tårtan så hade påskharen varit i trädgården och gömt en massa presenter. Gissa glädjen hos barnen när de möttes av presenter som de sett i leksaksaffären tidigare. Så roligt.

 

 

Nu har vi precis kommit hem till pappa och varit ute med hundarna.
Ska nu umgås och kolla på en film innan vi ska sova. Hoppas att ni har haft en fin påskafton ni också. Puss & Kram. ♥

 

 

 

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hej från Gotland

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x