Smoothies

Smoothie bowl – Jordgubb, Hallon & Blåbär

God dag fina vänner! Mår ni bra? ♥

 

Jag känner mig lite ledsen idag! Ledsen och otillräcklig! Mitt liv svämmar över med jobb just nu. Jag har ett stort projekt som har deadline nu i vår, ett annat projekt på gång som jag verkligen inte kan tacka nej till och så har jag bloggen som jag älskar. Och allt det här med Gotland. Det är verkligen en dröm som är på väg att gå i uppfyllelse. Driva Café med tillhörande bageri, jamen ni förstår ju! Dock kommer jag få jobba 7 dagar i veckan fysiskt i bageriet. Utöver det ska jag driva bloggen på heltid, göra klart mitt *hemliga* projekt som tar 3-5 timmar om dagen och så det nya projektet på detta. Och så ska jag försöka vara en bra flickvän, vän, matte, dotter, syster, kompis osv.. Missförstå mig rätt! Jag klagar inte. Absolut inte, för jag älskar alla mina jobb. Jag försöker bara ge mitt yttersta för att få ihop det. Jag kommer att ta med mig hundarna och flytta till Gotland i april och då lämnar vi sambon här hemma i Örebro. Hans enduro- och crossäsong börjar i april och då är han upptagen varje helg fram till typ augusti. Så vi får ses i augusti om vi har tur. Jag stänger caféet i september och innan dess kommer det inte att finnas utrymme till att träffa min sambo. Nej, just nu är det kämpigt! Ni är många som tror att mitt liv är en dröm 7 dagar i veckan, att allt flyter på så himla bra och att allt alltid är toppen. Idag är det raka motsatsen och jag tror att det kan vara bra för några av er att höra det..

 

Nej, nu lär jag äta frukost så att jag orkar jobba vidare! Jag har gjort en Smoothie bowl. Jag ÄLSKAR dessa Smoothie bowls. Det är verkligen hur smidigt och gott som helst. Och för att inte tala om hur mycket man kan variera dem? Jag tror nog det är svårare att göra två precis likadana än att göra olika varianter. ”Man tager vad man haver, det är ett bra recept”, som Pippi skulle ha sagt. :))

 

smoothie-bowl4En Smoothie bowl piggar alltid upp mig. Blir inte bara glad för att det är så gott, utan även för att de är så fina. Och nyttiga!

 

smoothie-bowl3En skål fylld med mixade frukter och bär. Toppad med skivade Jordgubbar, blåbär, hallon, müsli, pumpakärnor, kokosflakes och chiafrön. SÅ gott!

 

smoothie-bowl2Såhär ser det ut när jag ska äta.. Inte alls så fancy som tidigare bilder.. ;))

 

Smoothie bowl – Jordgubb, hallon & Blåbär:
1 fryst Banan
0.5 dl Blåbär
1 dl Hallon
6-7 Jordgubbar
1 dl Mandelmjölk (vanlig mjölk funkar lika bra)
+ Valfri topping

Mixa alla ingredienser till en ganska tjock smoothie.
Häll upp i en djup skål.
Toppa med frukt, bär, müsli, havregryn, frön och kärnor.

 

Smoothie-bowl

 

Tips på andra Smoothies:
Smoothie bowl – Mango & Banan
Mangosmoothie
Hallonsmoothie
Blåbärssmoothie
Mango- och Hallonsmoothie

 

Ha nu en finfin onsdag! Vi hörs lite senare. ♥

 

Kram,
Frida

 

 

 

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mie
Mie
7 years ago

Hej! Idag bloggar jag om recept på riktigt smarriga smoothie bowl och jag delar ditt fina inlägg!

Nästa inlägg

Nutellakakor med Cookie dough

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x