Allmänt

Torsdag & Brödbak

Hej på er fina ni!
Hoppas att ni mår bra! Har ni också strålande sol och klarblå himmel? I Örebro är vädret helt fantastiskt idag. Vårfeelings x 1000.

 

Idag är jag lite piggare. Jag smittar inte och har ork till att baka. Så idag blir det full fart i köket. Åtminstone så mycket jag orkar. Har tänkt baka lite påskfika. Och bröd. Och en brownie som jag länge drömt om. Har bara inte fått tummen ur. Men idag är det dags! Åh ni kommer älska denna brownie.. 🙂

 

IMG_0301Såhär kan det se ut när jag bakar. Jag älskar att stå vid fönstret där det är som allra ljusast. Dock brukar jag dra för de skira gardinerna som ska hänga där, men när jag skulle dra för dem idag så fastnade de i någon kant och pang sade det så låg gardinstången och gardinerna på golvet.. Skit också! Haha..

 

Att knåda ihop en bröddeg för hand är underbart. Bland det bästa som finns! För mig är det verkligen den bästa formen av terapi. Just nu är det mycket som händer i livet, både jobbmässigt och privat. Mycket känslor, glädje, oro och tankar. Och när det blir för mycket så sätter jag på lite lugn musik och bakar bröd. Idag blir det vanlig Vattenfranska på dinkelsikt. Älskar vattenfranska. Ska steka mig två ägg lagom tills bröden är färdiggräddade. Det får bli dagens lunch. :))

 

Jag kikar förbi lite senare med recept på brödet! Ha en superfin dag och njut av det härliga vårvädret.

Kram,
Frida ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Påskkakor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x