Hälsosamt

Krispiga Savoykålschips

Hej godingar!

 

Äntligen får jag ta tag i lite jobb. Har faktiskt tagit hela förmiddagen fram till 14.
Så himla härligt! Började med en god frukost i morse följt av ett riktigt svettigt pass på gymmet. Ni vet när ens uppvärmingsmaskinger är upptagna och man får ta en annan.. PHU vilken jobbig maskin mamma och jag hamnade på i morse. Men vi körde 20 minuter högt tempo på den och det tog verkligen! Men SÅ skönt! Körde mycket styrka idag också, har ökat vikter på alla mina maskiner, så roligt. Efter det åkte vi och tog ut hundarna samt plockade upp brorsan och Felicia. Vi åkte till Marieberg och Ikea. Så himla mysigt! Men det mysiga tog slut och nu sitter jag här hemma i min ensamhet. Ska jobba resten av dagen och kvällen nu. Ska försöka hinna med att baka något också. Håller på med mycket nyttigt som mamma och jag kan käka efter gymmet. Så roligt med nyttiga godsaker! Som idag, Savoykålschips. HUR gott som helst! Alltså jag skulle föredra dessa chips framför vanliga potatischips alla dagar i veckan.

 

savoykålschips1Ett huvud Savoykål kostar inte många kronor. Och av ett helt huvud får du ut väldigt mycket chips! Räcker absolut till hela familjen. Detta är verkligen någonting som jag kommer att fortsätta med. Älskar’t!

 

savoykålschips

 

Krispiga Savoykålschips:
Savoykål
Olivolja
Flingsalt

Börja med att sätta ugnen på 100°C.
Dela kålen i mindre bitar och lägg dem i ett durkslag.
Häll på olivolja och rör om så att alla bitar oljas in.
Lägg på bakpappersklädd plåt, helt på bakpapperklätt galler.
Strö över rikligt med flingsalt.
Torka mitt i ugnen i ca. 15 minuter.
Se till så att chipsen inte bränns!

 

 

Nu ska jag röja undan lite pappersjobb.
Ha en jättefin tisdagskväll!

 

Kram,
Frida ♥

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

CHOCOLATE CHIP COOKIE- PIZZA

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x