Allmänt

Måndag morgon

IMG_0249God morgon hjärtan! ♥
Här startar jag alla mina dagar. Vid mitt skrivbord. Min arbetsplats. Det är så himla mysigt. Jag älskar det! Det gamla skrivbordet är loppisfyndat, och likaså stolen. Tillsammans betalade jag 300kr för det. Kan det bli bättre? Anslagstavlan ovanför är hemgjord. Det är en gammal ram med ett fasthäftat hönsnät. Så himla läckert! Och praktiskt!!
I morse klev jag upp ur sängen direkt in i köket för att pressa mig lite Apelsinjuice. Börjar varje morgon med en vitaminkick på det viset. I morse kändes det extra angeläget då jag hade feber, halsont och riktigt ont i bihålorna. Hoppas det ska gå över! Jag har i alla fall satt en deg på jäsning och nu sitter jag här vid skrivbordet och ska svara på förra veckans missade mail. Har en rolig intervju via mail som väntar på att få svar, samt en massa telefonmöten idag. Dock har min telefon slutat fungera.. Den svartnade i fredags och sedan dess har jag varit utan. Rent jobbmässigt har jag panik över det, men privat så njuter jag. Tänk er själva. Ni har liksom ingen telefon och kan inte kolla Facebook eller instagram hela dagarna.. 😉 Ja! Jag har verkligen umgåtts med familjen denna helg. Inget jobb alls förrän igårkväll när vi kom hem. Skönt! Fast nu har sambon lämnat in telefonen på lagning, så jag får väl tillbaka den ikväll med tusen missade samtal.. :))

 

Jag ville egentligen bara kika in för att önska er den bästa starten på denna vecka!
Vi hörs lite senare med ett smarrigt recept. Kram! ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ida
Ida
8 years ago

Kram på dig! Ha en riktigt skön dag ☺️❤️

fridasbakblogg
fridasbakblogg
Reply to  Ida
8 years ago

Tack detsamma, snälla du!! Kram <3

Sissi
8 years ago

Men äntligen hittade jag tillbaka till din blogg! Hoppas det är bra med dig. Ditt bloggade gör mig alltid glad och inspirerad. Ser fram emot att följa dig och dina recept! Kram

fridasbakblogg
fridasbakblogg
Reply to  Sissi
8 years ago

Vad roligt att du gillar bloggen! Tack snälla. Kram

Nästa inlägg

Ugnsrostade Tomater

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x