Allmänt

Måndag

12540576_10154517913007738_5112798975340815322_nHej på er! ♥
Idag har jag haft en riktigt effektiv måndag måste jag säga. Fått mycket pappersjobb gjort, även bockat av ett par telefonmöten och bakat bullar i mängder. Det är en viss lyx med att få äta nygräddade bullar i raggsockor på arbetstid. Ljuvligt, tycker jag. Dessa bullar blev för övrigt de godaste på länge. Var in på Stora Hällsta Kvarn alldeles utanför Sala när jag var i Dalarna och köpte ett par kilo mjöl med mig hem. Sedan jag började baka med deras fina, ekologiska mjöl så duger inget annat. Det är SÅ bra och så himla fint. 🙂

Snart kommer sambon hem från fösta heltidsdagen på jobbet sedan juli -15. Så skönt att han numera är på jobbet fulla dagar 09-18, blir lättare för mig att jobba här hemma då också..
Sambon har önskat sig en av sina favoriter bland mina maträtter. Och det blev en Italiensk One pot pasta. Blev så glad när han föreslog det, för det är även en av mina favoriter. En one pot pasta är en rätt där du lägger alla ingredienser i en gryta eller stor kastrull, häller över vatten och kokar i ca. 10 minuter. Sedan är det klart att servera! Jamen HUR enkelt? Och den blir så himla krämig. SÅ himla god! Ni måste prova om ni inte redan gjort det..

IMG_7431I med alla ingredienser i en gryta..

IMG_7440Låt stormkoka en stund..

IMG_7451Släng ner ett gäng Mozarellabollar, och Voíla, färdig att serveras. 😀
Recept: Italiensk One pot pasta

IMG_7349
Och varför inte svänga ihop ett gäng härliga Sega Kola/ Choklad- snittar till efterrätten? Varför välja mellan kolasnitt eller chokladsnitt när man kan få båda i samma kaka?

Ha nu en fin måndag. Jag ska in i köket och baka vidare innan jag börjar med maten.
Stor kram ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nora TC
8 years ago

Hej Frida!
Jag måste bara tacka för din blogg! Du skriver så himla bra om olika ämnen och jag tycker att det är otroligt starkt av dig att öppna upp dig så som du gör. Sedan att du gör i princip världens bästa recept är ett plus också 😉 Det är ett riktigt nöje att gå in på din blogg varje dag 😀
Ville bara säga det. Hoppas att du har en bra måndag du med.
/Nora

ps. Stora Hällsta är bäst! Vi brukar handla där på väg till vårt lantställe 😀 ds.

fridasbakblogg
fridasbakblogg
Reply to  Nora TC
8 years ago

Hej! Tusen tack för din kommentar. Det värmer verkligen!! STOR kram <3

Nästa inlägg

Syrliga Äppelremmar

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x