
Hej på er fina ni! ♥
Är det någonting som verkligen passar bra att fota utomhus när det är riktigt kallt så är det varm choklad.
Så fort fotograferingen är klar så har man en kopp med varm dryck att värma sig med.
Är det någonting som verkligen passar bra att fota utomhus när det är riktigt kallt så är det varm choklad.
Så fort fotograferingen är klar så har man en kopp med varm dryck att värma sig med.

Jag har provat många olika varianter på varm choklad. Allt från det mest avancerade till en pappersmugg med kokhett vatten som ska blandas med en påse oboýpulver. Inget har smakat lika bra som den kopp jag drack idag. Denna varma choklad är himmelsk och numera min absoluta favorit.

Förutom den ljuvliga smaken så är denna choklad väldigt, väldigt enkel att göra.
Det är en chokladklubba som ska smälta i en kopp med het mjölk. Hur bra låter inte det?!
Det är en chokladklubba som ska smälta i en kopp med het mjölk. Hur bra låter inte det?!

Det är en väldigt uppskattad present att ge bort till nära och kära i juletider.
Jag kommer i alla fall att ge mina nära och kära ett par klubbor så att de har god dryck att värma sig med i vinterkylan. ♥
Jag kommer i alla fall att ge mina nära och kära ett par klubbor så att de har god dryck att värma sig med i vinterkylan. ♥

Nu ska ni få receptet så att ni också kan glädja era nära och kära med god dryck nu i vinter.
Varm choklad på pinne:
2 dl Kakao
2 dl Strösocker
2 dl Vispgrädde
+ 12 Grill- eller Glasspinnar
2 dl Kakao
2 dl Strösocker
2 dl Vispgrädde
+ 12 Grill- eller Glasspinnar
Gör så här:
Blanda de tre ingredienserna i en skål.
Rör tills det blivit en tjock massa.
Klicka ut massan på plastfolie och rulla ihop till en korv.
Platta till så att den blir lite fyrkantig.
Låt vila i frysen 1 h.
–
Tag ut ur frysen, skär 12 kuber.
Rulla i kako och stick ner en pinne i varje chokladbit.
Låt smälta i en kopp med het mjölk.
–
Förvara dessa chokladpinnar i frysen, då håller de sig i flera månader.
Blanda de tre ingredienserna i en skål.
Rör tills det blivit en tjock massa.
Klicka ut massan på plastfolie och rulla ihop till en korv.
Platta till så att den blir lite fyrkantig.
Låt vila i frysen 1 h.
–
Tag ut ur frysen, skär 12 kuber.
Rulla i kako och stick ner en pinne i varje chokladbit.
Låt smälta i en kopp med het mjölk.
–
Förvara dessa chokladpinnar i frysen, då håller de sig i flera månader.

LYCKA TILL! ♡
Det här skall jag göra till gullisarna ( du förstår vilka) nästa, nästa torsdag och vi skall julpyssla. <3
Åh, så mysigt. <3
Riktigt gott med att doppa choklad i choklad=)
Ja, mums!
Beställde för nån dag sen glasspinnar, mååånga, så nu ska här göras choklad på pinne i mängd nästa vecka. Dessa ska jag ge bort i julklapp har jag tänkt. Alltid lika roligt att göra godsaker och ge bort. Ska även testa dina polly-kakor, mm 🙂
Hej
Jag undrar i hur mycket mjölk du doppar ner dem i ? Tack för super bra recept!
Det är en smaksak! Men jag tar ca 2.5 dl 🙂 Vill du ha svagare så tar du mer mjölk och vill du ha starkare så gör du tvärtom! 🙂 Kram!
Oj så gott!
Superfina bilder, som alltid! Du är väldigt duktig på att fota! 🙂
Tack snälla du! Vad glad jag blir 🙂
Hej
Undrar vilken sorts kakao du använde för det påverkar ju smaken i hög grad…
Extra fin kakao, köpt på en delikatessbutik! 🙂
WOW, fantastiska bilder.
Choklad på pinne blev en perfekt julklapp till många 🙂 Gjorde även en laktosfri omgång. Själv drack jag detta i em, efter en kall promenad i -16 grader, brr. Hade då även i en god likör tillsammans med mjölken, mm. Tack för detta recept!
Hej! Mina klubbor vill inte stelna, dem är fortfarande helt kladdiga och då har jag haft dem ståendes ute på våran altan sen igår förmiddags! Vad gör jag/har jag gjort för fel? Ska jag prova stoppa dem i frysen eller borde det inte räckt att ha dem utomhus i snart ett dygn? Utöver vill jag bara säga att din blogg är helt underbar å dina bilder är helt fantastiska! Kram å god jul
Hej! Prova att ställa in dem i frysen! Tack för dina fina ord. Lycka till! Kram
mmm, måste testas! varma drycker är ju bara så underbart under vintertider<3
Bra blogg kolla gärna in våran! 🙂
Men gud vad läckert! Det här skulle passa kanon till min svägerska!
Det passar perfekt till nästan alla! Hoppas hon blir glad. Kram på dig!
Först vill jag säga att jag älskar din sida! Du gör fantastiska godsaker som inte är för komplicerade. Gjorde dina stora sega chokladmaränger förra veckan på jobbet och gissa om de gick hem?! Wow!
Och dessa choklad klubbor har jag sett i affärer och just undrat om man inte kan göra dessa själv! 🙂
Har callebaut choklad i både Caramel,jordgubb och cappuccino smak, och ska försöka göra samma slags klubbor med dem. Borde ju gå..men! Först testar jag ditt recept och det redan ikväll! Är lite sjuk och det hade varit gott o passande med en härlig kopp varm choklad nu 🙂
Vilken kakao använder du?
Så härliga bilder! Det här ska jag göra och ge bort till mina kusiner tillsammans med fina koppar och lite marshmallows i julklapp! 🙂
Vilken sorts kakao använde du?
För det påverkar ju smaken väldigt mycket
Hejsan! Först vill jag bara säga vilken underbar blogg du driver, och vilka recept! Man blir ju sugen på att testa allt! Nu till min fråga: Vi är bortbjudna till goda vänner och hade gärna velat ha med mig några stycken av dessa "klubbor", men min vän är diabetiker.. Kan man använda något annat än strösocker, typ Stevia eller något… Tyvärr är jag kass på när det gäller att byta ut socker mot annat som är "bättre" för en diabetiker.
mums
Hej! chansar och skriver här.. tänkte göra dessa som julgåvor till familjen när pengarna tryter. Men klarar de av att vara i rumstemperatur ett tag? 1 dygn ca? Inte riktigt ett dygn, men vad tror du? Tack i förhand och tack för en underbar blogg! Mvh
Detta måste prövas 🙂
ser så sjukt gott ut och vilka super fina bilder du 🙂
Det här skall jag göra till gullisarna ( du förstår vilka) nästa, nästa torsdag och vi skall julpyssla. <3
Åh, så mysigt. <3
Riktigt gott med att doppa choklad i choklad=)
Ja, mums!
Beställde för nån dag sen glasspinnar, mååånga, så nu ska här göras choklad på pinne i mängd nästa vecka. Dessa ska jag ge bort i julklapp har jag tänkt. Alltid lika roligt att göra godsaker och ge bort. Ska även testa dina polly-kakor, mm 🙂
Hej
Jag undrar i hur mycket mjölk du doppar ner dem i ? Tack för super bra recept!
Det är en smaksak! Men jag tar ca 2.5 dl 🙂 Vill du ha svagare så tar du mer mjölk och vill du ha starkare så gör du tvärtom! 🙂 Kram!
Oj så gott!
Superfina bilder, som alltid! Du är väldigt duktig på att fota! 🙂
Tack snälla du! Vad glad jag blir 🙂
Hej
Undrar vilken sorts kakao du använde för det påverkar ju smaken i hög grad…
Extra fin kakao, köpt på en delikatessbutik! 🙂
WOW, fantastiska bilder.
Choklad på pinne blev en perfekt julklapp till många 🙂 Gjorde även en laktosfri omgång. Själv drack jag detta i em, efter en kall promenad i -16 grader, brr. Hade då även i en god likör tillsammans med mjölken, mm. Tack för detta recept!
Hej! Mina klubbor vill inte stelna, dem är fortfarande helt kladdiga och då har jag haft dem ståendes ute på våran altan sen igår förmiddags! Vad gör jag/har jag gjort för fel? Ska jag prova stoppa dem i frysen eller borde det inte räckt att ha dem utomhus i snart ett dygn? Utöver vill jag bara säga att din blogg är helt underbar å dina bilder är helt fantastiska! Kram å god jul
Hej! Prova att ställa in dem i frysen! Tack för dina fina ord. Lycka till! Kram
mmm, måste testas! varma drycker är ju bara så underbart under vintertider<3
Bra blogg kolla gärna in våran! 🙂
Men gud vad läckert! Det här skulle passa kanon till min svägerska!
Det passar perfekt till nästan alla! Hoppas hon blir glad. Kram på dig!
Först vill jag säga att jag älskar din sida! Du gör fantastiska godsaker som inte är för komplicerade. Gjorde dina stora sega chokladmaränger förra veckan på jobbet och gissa om de gick hem?! Wow!
Och dessa choklad klubbor har jag sett i affärer och just undrat om man inte kan göra dessa själv! 🙂
Har callebaut choklad i både Caramel,jordgubb och cappuccino smak, och ska försöka göra samma slags klubbor med dem. Borde ju gå..men! Först testar jag ditt recept och det redan ikväll! Är lite sjuk och det hade varit gott o passande med en härlig kopp varm choklad nu 🙂
Vilken kakao använder du?
Så härliga bilder! Det här ska jag göra och ge bort till mina kusiner tillsammans med fina koppar och lite marshmallows i julklapp! 🙂
Vilken sorts kakao använde du?
För det påverkar ju smaken väldigt mycket
Hejsan! Först vill jag bara säga vilken underbar blogg du driver, och vilka recept! Man blir ju sugen på att testa allt! Nu till min fråga: Vi är bortbjudna till goda vänner och hade gärna velat ha med mig några stycken av dessa "klubbor", men min vän är diabetiker.. Kan man använda något annat än strösocker, typ Stevia eller något… Tyvärr är jag kass på när det gäller att byta ut socker mot annat som är "bättre" för en diabetiker.
mums
Hej! chansar och skriver här.. tänkte göra dessa som julgåvor till familjen när pengarna tryter. Men klarar de av att vara i rumstemperatur ett tag? 1 dygn ca? Inte riktigt ett dygn, men vad tror du? Tack i förhand och tack för en underbar blogg! Mvh
Detta måste prövas 🙂
ser så sjukt gott ut och vilka super fina bilder du 🙂
Det här skall jag göra till gullisarna ( du förstår vilka) nästa, nästa torsdag och vi skall julpyssla. <3
Åh, så mysigt. <3
Riktigt gott med att doppa choklad i choklad=)
Ja, mums!
Beställde för nån dag sen glasspinnar, mååånga, så nu ska här göras choklad på pinne i mängd nästa vecka. Dessa ska jag ge bort i julklapp har jag tänkt. Alltid lika roligt att göra godsaker och ge bort. Ska även testa dina polly-kakor, mm 🙂
Hej
Jag undrar i hur mycket mjölk du doppar ner dem i ? Tack för super bra recept!
Det är en smaksak! Men jag tar ca 2.5 dl 🙂 Vill du ha svagare så tar du mer mjölk och vill du ha starkare så gör du tvärtom! 🙂 Kram!
Oj så gott!
Superfina bilder, som alltid! Du är väldigt duktig på att fota! 🙂
Tack snälla du! Vad glad jag blir 🙂
Hej
Undrar vilken sorts kakao du använde för det påverkar ju smaken i hög grad…
Extra fin kakao, köpt på en delikatessbutik! 🙂
WOW, fantastiska bilder.
Choklad på pinne blev en perfekt julklapp till många 🙂 Gjorde även en laktosfri omgång. Själv drack jag detta i em, efter en kall promenad i -16 grader, brr. Hade då även i en god likör tillsammans med mjölken, mm. Tack för detta recept!
Hej! Mina klubbor vill inte stelna, dem är fortfarande helt kladdiga och då har jag haft dem ståendes ute på våran altan sen igår förmiddags! Vad gör jag/har jag gjort för fel? Ska jag prova stoppa dem i frysen eller borde det inte räckt att ha dem utomhus i snart ett dygn? Utöver vill jag bara säga att din blogg är helt underbar å dina bilder är helt fantastiska! Kram å god jul
Hej! Prova att ställa in dem i frysen! Tack för dina fina ord. Lycka till! Kram