
Hej på er fina ni! ♥
Är det någonting som verkligen passar bra att fota utomhus när det är riktigt kallt så är det varm choklad.
Så fort fotograferingen är klar så har man en kopp med varm dryck att värma sig med.
Är det någonting som verkligen passar bra att fota utomhus när det är riktigt kallt så är det varm choklad.
Så fort fotograferingen är klar så har man en kopp med varm dryck att värma sig med.

Jag har provat många olika varianter på varm choklad. Allt från det mest avancerade till en pappersmugg med kokhett vatten som ska blandas med en påse oboýpulver. Inget har smakat lika bra som den kopp jag drack idag. Denna varma choklad är himmelsk och numera min absoluta favorit.

Förutom den ljuvliga smaken så är denna choklad väldigt, väldigt enkel att göra.
Det är en chokladklubba som ska smälta i en kopp med het mjölk. Hur bra låter inte det?!
Det är en chokladklubba som ska smälta i en kopp med het mjölk. Hur bra låter inte det?!

Det är en väldigt uppskattad present att ge bort till nära och kära i juletider.
Jag kommer i alla fall att ge mina nära och kära ett par klubbor så att de har god dryck att värma sig med i vinterkylan. ♥
Jag kommer i alla fall att ge mina nära och kära ett par klubbor så att de har god dryck att värma sig med i vinterkylan. ♥

Nu ska ni få receptet så att ni också kan glädja era nära och kära med god dryck nu i vinter.
Varm choklad på pinne:
2 dl Kakao
2 dl Strösocker
2 dl Vispgrädde
+ 12 Grill- eller Glasspinnar
2 dl Kakao
2 dl Strösocker
2 dl Vispgrädde
+ 12 Grill- eller Glasspinnar
Gör så här:
Blanda de tre ingredienserna i en skål.
Rör tills det blivit en tjock massa.
Klicka ut massan på plastfolie och rulla ihop till en korv.
Platta till så att den blir lite fyrkantig.
Låt vila i frysen 1 h.
–
Tag ut ur frysen, skär 12 kuber.
Rulla i kako och stick ner en pinne i varje chokladbit.
Låt smälta i en kopp med het mjölk.
–
Förvara dessa chokladpinnar i frysen, då håller de sig i flera månader.
Blanda de tre ingredienserna i en skål.
Rör tills det blivit en tjock massa.
Klicka ut massan på plastfolie och rulla ihop till en korv.
Platta till så att den blir lite fyrkantig.
Låt vila i frysen 1 h.
–
Tag ut ur frysen, skär 12 kuber.
Rulla i kako och stick ner en pinne i varje chokladbit.
Låt smälta i en kopp med het mjölk.
–
Förvara dessa chokladpinnar i frysen, då håller de sig i flera månader.

LYCKA TILL! ♡
Alltså jag älskar din blogg! Detta recept såg helt magiskt gott ut! Tror du att det fungerar att byta ut grädden mot soyagrädde? 🙂
Wow, vilket bra tips! Detta måste göras!
Hur ska dessa förvaras i frysen? Innan man rullar dom i kakao? ☺ & ska dom plastas in i något då de förvaras i frysen?☺
Smeten rullas in i plastfolie, precis som det står i receptet! 🙂 Kram!
& så ska de vara tills det är dags att ge bort? ☺