


After eight- rutor:
250 g Chocolate chip cookies
65 g Smör, rumsvarmt
–
100 g Mörk Choklad
100 g Mjölkchoklad
200 g After eight
1 3/4 dl Vispgrädde
1/4 dl Mjölk
50 g Smör
+ Valfri garnering
65 g Smör, rumsvarmt
–
100 g Mörk Choklad
100 g Mjölkchoklad
200 g After eight
1 3/4 dl Vispgrädde
1/4 dl Mjölk
50 g Smör
+ Valfri garnering
Gör så här:
Börja med att klä en form, ca 20×20 cm, med bakplåtspapper.
Mixa kakorna i en matberedare och rör sedan ihop smulorna med det mjuka smöret.
Tryck ut massan i formen till en tunn botten.
Låt stå i kylskåpet medan du gör tryffeln.
–
Smält ihop chokladen med after eight, grädde, mjölk och smör – på låg värme.
Häll tryffeln över den kalla botten och låt svalna.
Garnera med någon form av strössel om så önskas.
När formen har svalnat så ställer du den i kylskåpet i minst 3 h.
Skär sedan i bitar!
Börja med att klä en form, ca 20×20 cm, med bakplåtspapper.
Mixa kakorna i en matberedare och rör sedan ihop smulorna med det mjuka smöret.
Tryck ut massan i formen till en tunn botten.
Låt stå i kylskåpet medan du gör tryffeln.
–
Smält ihop chokladen med after eight, grädde, mjölk och smör – på låg värme.
Häll tryffeln över den kalla botten och låt svalna.
Garnera med någon form av strössel om så önskas.
När formen har svalnat så ställer du den i kylskåpet i minst 3 h.
Skär sedan i bitar!

LYCKA TILL! ♡
Går den frysa?
Ååååh vad gott! Fantastiskt fina också! 😀
//hundredkitchenstories.blogg.se
Älskar After eight! Detta recept ska provas, tack!
Men mums! Detta måste jag testa!!!!
Ser ju kalasgoda ut! Jag grunnar bara lite på vad du brukar ha för formar till alla dina olika kakor/bakelser!? Har du jättemånga i olika storlekar? Har du några du kan tipsa om? 🙂
Mums, vad de ser goda ut!
Ja, visst gör de!! 🙂
Vad kul att se dig på förstasidan på Blogg.se gällande chokladens dag idag 🙂
Mummms
Gud vad det ser himla gott ut!!! Dessa ska jag verkligen testa göra!
Jisses så saftiga och goda dem ser ut!
ser gott ut 😀
Hej! Har gjort dessa ikväll och väntar på att få skära upp dem, de är mycket mjukare än jag hade förväntat mig faktiskt. De har stått i ca 6 timmar nu och känns mjuk när jag trycker. Men jag tänkte fråga, hur förvarar du dem? I kylen antar jag, men inte staplade på varandra? Älskar din blogg 😀 kommer definitivt att testa flera recept.
Jag älskar allt som smakar mint, och brukar göra vanliga "kärleksmums" med pepparmintarom och strössel istället för kokos. Super smarrigt!
Dessa tänkte jag prova men undrar om du tror att de kan frysas? Mvh Erika
Hej! Ja, det funkar att frysa dem. Låt de tina i rumstemperatur. Kram.