Att mina Mini-Kanelsnäckor på pinne skulle bli så oerhört populära bland såväl stora som små hade jag ingen aning om. De blev verkligen supergoda och saftiga, och även väldigt fina att kolla på. En liten rolig twist på de klassiska Kanelbullarna helt enkelt.
Gör så här:
När du bakar bullar nästa gång så tar du en liten bit av degen.
Kavla ut den till en rektangel och bred på valfri fyllning.
Rulla sedan ihop degen långsida till långsida, precis som med vanliga bullar
Skär 2-3 cm tjocka skivor av rullen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Stick sedan in en klubbpinne i varje bulle och pensla dem sedan lite lätt med ägg.
Strö sedan över pärlsocker, råsocker eller t ex. strössel.
Grädda i mitten av ugnen i ca 6 minuter.
–
Låt bullarna svalna innan du lyfter dem från plåten.
När du bakar bullar nästa gång så tar du en liten bit av degen.
Kavla ut den till en rektangel och bred på valfri fyllning.
Rulla sedan ihop degen långsida till långsida, precis som med vanliga bullar
Skär 2-3 cm tjocka skivor av rullen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Stick sedan in en klubbpinne i varje bulle och pensla dem sedan lite lätt med ägg.
Strö sedan över pärlsocker, råsocker eller t ex. strössel.
Grädda i mitten av ugnen i ca 6 minuter.
–
Låt bullarna svalna innan du lyfter dem från plåten.
LYCKA TILL! ♡