
Igår när vi kom hem från vår weekend i Dalarna så såg jag att vi hade ett par bananer som blivit fula.
Den enda anledningen till det är att vi köper hem bananer och sedan äter vi inte upp dem. Dumt!
Den enda anledningen till det är att vi köper hem bananer och sedan äter vi inte upp dem. Dumt!

Jag brukar alltid ta rätt på allt som börjar bli gammalt. Och det var precis vad jag gjorde med dessa bananer.
Jag frös ner dem och doppade dem sedan i mörk choklad.
Jag frös ner dem och doppade dem sedan i mörk choklad.

Allt du behöver för att göra dessa himmelska Chokladbananer är:
Bananer
Mörk Choklad
Bananer
Mörk Choklad
Lite strössel
Glasspinnar
Gör så här:
Skala bananerna och dela dem sedan på hälfte.
Stick in glasspinnar i bananhalvorna och lägg sedan in dem i frysen.
Låt frysa ca 1 timme.
Smält under tiden choklad och gör i ordning olika sorters strössel.
Skala bananerna och dela dem sedan på hälfte.
Stick in glasspinnar i bananhalvorna och lägg sedan in dem i frysen.
Låt frysa ca 1 timme.
Smält under tiden choklad och gör i ordning olika sorters strössel.
Doppa bananerna i choklad, strö på lite strössel och lägg sedan på ett bakplåtspapper.
Frys dem en snabbis innan servering!
Frys dem en snabbis innan servering!

LYCKA TILL! ♡
låter gott 🙂
Det är supergott! Och jag som inte ens gillar bananer egentligen..
Så fiffigt, så enkelt och så gott!!
Åh!