Glass

Chokladbananer

Igår när vi kom hem från vår weekend i Dalarna så såg jag att vi hade ett par bananer som blivit fula.
Den enda anledningen till det är att vi köper hem bananer och sedan äter vi inte upp dem. Dumt!
 
 
 
Jag brukar alltid ta rätt på allt som börjar bli gammalt. Och det var precis vad jag gjorde med dessa bananer.
Jag frös ner dem och doppade dem sedan i mörk choklad.
 
 
 
 
Allt du behöver för att göra dessa himmelska Chokladbananer är:
Bananer
Mörk Choklad
Lite strössel
Glasspinnar
 
Gör så här:
Skala bananerna och dela dem sedan på hälfte.
Stick in glasspinnar i bananhalvorna och lägg sedan in dem i frysen.
Låt frysa ca 1 timme.
Smält under tiden choklad och gör i ordning olika sorters strössel.
Doppa bananerna i choklad, strö på lite strössel och lägg sedan på ett bakplåtspapper.
Frys dem en snabbis innan servering!
 
 
 
 
 
 
LYCKA TILL! ♡
första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
9 years ago

låter gott 🙂

Anonymous
Reply to  Anonymous
9 years ago

Det är supergott! Och jag som inte ens gillar bananer egentligen..

Sara
9 years ago

Så fiffigt, så enkelt och så gott!!

Alice
9 years ago

Åh!

Nästa inlägg

Somriga Rulltårtsbakelser

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x