Vardag

Tvättstugan i vårt nya hem

15 röster

-ANNONSSAMARBETE CYLINDA

Hej på er och välkomna in i tvättstugan i vårt hus som vi är precis nyinflyttade i. Jag är så glad över att tvättstugan ligger längst bort i huset, och att ingen behöver passera den för att komma vidare i huset. För här får ni inte tro att det kommer att vara såhär pass städat och fint jämt. Vi har redan sedan bilderna tagits fyllt på tvätthögarna ordentligt. Blir tvättkorgen någonsin tom hemma hos er? Här är det väldigt sällan som det händer. 

Här gillar faktiskt hela familjen att vara. Våra fyrbenta smiter gärna in hit för att sova en stund, helst i bastun. Där får de vara lite för sig själva och känna värmen från torktumlaren. Alfred älskar att få vara med och greja i tvättstugan. Det är en mysig stund tillsammans med honom när han får lägga in tvätten i både maskin och tumlare. Sedan är det extra roligt att kika in i maskinerna och kolla på när ett gosedjur snurra runt där inne. 

Vi har installerat både tvättmaskin och torktumlare från Cylinda. Samma maskiner som vi satte in i tvättstugan i vår företagslokal. De är fantastiska. Tvättmaskinen har autodosering, tidsspar och ånga. Den är också energisnål och har alla egenskaper som en fullstor högt specificerad tvättmaskin ska ha. 1600 varv centrifugering har den och så rymmer maskinen hela 8 kilo tvätt. En lyxgrej som jag verkligen uppskattar är att autodoseringen av både tvättmedel och sköljmedel räcker upp till 20 tvättar. 

Torktumlaren är även den energisnål och har en rymlig värmepumptumlare för 8 kilo. Här finns 16 olika program att välja mellan. Vi är så nöjda med båda maskinerna som faktiskt gör vardagen lite enklare för oss. 

I vårt personalkök på jobbet köpte vi i våras en ny spis, även den från Cylinda. Det är en induktionsspis med flexizon och utdragbar skena. Det här med flexizon var en ny upptäckt för mig när vi installerade denna spis, det är alldeles fantastiskt. Just där på spisen kan jag ställa mina stora, ovala grytor som annars blir ojämna i värmen då de står på en liten rund platta. Lyx! Detta är också en multifunktionsugn som tillåter kreativiteten att blomstra i köket samtidigt som du uppnår goda resultat med hjälp av de många funktionerna. Ugnen har en pyrolytisk rengöring vilket gör det enkelt för mig att hålla ugnsutrymmet rent, och visst är det ljuvligt med en skinande ren ugn som knappt ser använd ut fastän den används varje dag? Just idag bakade jag äppelkladdkaka i muffinsform. Om jag bakar mycket på en gång så använder jag alltid varmluftsfunktionen som jag tycker funkar fantastiskt bra. Är så himla nöjd!

Så, funderar du på att också byta ut dina vitvaror? Kika in hos Cylinda och läs me om hur de gör vardagen lite enklare. 

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
1 year ago

Man undrar ju såklart exakt vad modellerna heter. Tex tvättmaskin/ugn. Är så nyfiken på vilka det är du rekommenderar 🤗

hallonmoussepaj

Nästa inlägg

Hallonmoussepaj

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x