Vardag

Helgen i bilder

Frida SkattbergMin helg har varit fantastiskt på alla vis. Det har varit strålande sol och stekande hetta hela helgen. Och jag har gått runt och sagt till min man att det känns som att vi har semester även fast jag har jobbat hela helgen. Pauserna jag tagit i jobbet har varit sådana som att åka ner till havet, hoppa i poolen, ligga i solen en stund, påta i trädgården eller som ni ser – mysa med hundarna. Så galet härligt.

GotlandI lördags kväll så åkte vi upp till Klinteberget för att bara kika runt lite. Vi har varit där tidigare men inte i grönskans tid. Det var så himla fint. Ett riktigt smultronställe med både gunga, hängmatta, kubb och grillplats.

Frida SkattbergDet har blivit en massa bad varje dag. Det är ju så svalkande! När jag hoppat i så vill jag aldrig kliva upp. Älskar att ligga i poolen och bara göra ingenting.

FalafelVi har ätit en massa god mat. Denna var ni många på instagram som blev sugna på. Receptet på denna falafelrulle kommer senare i veckan. Det var SÅ himla gott. Har till och med drömt om denna rulle i natt..

Frida SkattbergUppe på klinteberget så gungade jag en sväng. Det blev inte långvarig då jag kände ganska snart att jag började må illa? Har aldrig känt så av att gunga innan. Blev så besviken för jag älskar ju att gunga!! Men det kanske är så det blir när en blir äldre?

Frida SkattbergZoe är så kramgo. Hon är redan 8 månader! Tiden går så fort. Hon väger 3.2 kg och är dubbelt så stor som de andra två. Det blir en jätte av denna, det känner jag på mig. Hon är underbar.

GotlandI fredags kväll så var vi med pappa in till Visby på ett öppet AA-möte. Det har varit ett AA/NA-konvent på Gotland i veckan och på lördagen är det alltid ett öppet AA-möte på strandpromenaden. Denna utsikt hade vi när vi promenerade mot gärdet. Så himla fint. Gotlands solnedgångar är någonting utöver det vanliga.

Idag är det måndag och vi ska iväg till sjukhuset snart. Sedan åker vi och hämtar vår nya husvagn, så himla kul! Efter det ska jag hem och jobba järnet i ett par timmar och sedan packa. Imorgon åker jag med den tidiga färjan till fastlandet. Hem till mamma ska jag för på onsdag åker vi på en resa ihop. Jag gav mamma i födelsedagspresent att sätta ihop en resa enligt sina önskemål. Gissa vart vi åker? Vi blir borta en vecka och det är precis vad som behövs just nu. Längtar så!

Ha en fantastisk start på denna vecka! Stor kram. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
blomkvistjenny@gmail.com
5 years ago

Hej!
Vilka jättefina bilder! Hoppas ni får en jättebra resa 🙂
Vänliga hälsningar Jenny

Johanna
Johanna
5 years ago

Härlig solnedgångsbild!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Johanna
5 years ago

Ellerhur! 🙂

JENNIFER
JENNIFER
5 years ago

Så mysigt med dessa inlägg! Kram

Rabarbermuffins med Kardemumma

Nästa inlägg

Rabarbermuffins med Kardemumma

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x