Vardag

En ledig helg

Först och främst – GRATTIS  till världens finaste Mamma på din födelsedag.  Tack för att du är du. Snart ses vi så att jag kan fira dig ordentligt. ♥

Fridas BakbloggGod morgon fina ni! Hur mår ni?
Jag mår bra! Jag är åter laddad med kraft och energi. Jag har jobbat orimligt mycket den senaste tiden, och som ni vet så älskar jag mitt jobb. Att älska sitt jobb gör det ganska svårt att veta när man ska dra i handbromsen. Och på senare tid har min man hittat de mest konstiga saker i vårt kylskåp, bland annat min mobiltelefon. Jag vet inte vart jag lägger sakerna, jag vet inte vart jag parkerar min bil. Ja, ni förstår. Varningsklockorna börjar ringa. Men jag har varit ledig fredag, lördag och nästan hela söndag. Ikväll har jag bakat massor, mest för att jag ska få en lite lugnare vecka. Skönt! Känner mig som Frida igen.

Fridas BakbloggHelgen började jag med att ringa pappa och be honom brygga en kanna kaffe att slå över i en termos. Sedan åkte jag förbi och plockade upp honom. Med mig hade jag hundarna och en nygräddad Kanelbullesockerkaka. Så åkte vi ner till Kovik för den mest fantastiska Picknick.

Fridas BakbloggSom ett Vykort. Visst är det fantastiskt?

Fridas Bakblogg

Fridas BakbloggKanelbullesockerkakan är min favorit-picknickkaka. Så himla god! Och givetvis åt vi inte upp alla bitar själva. Vi åt tre bitar ihop och resten fick min pappa ta med sig på sitt AA-möte senare under kvällen. Kakan hade blivit mycket uppskattad på mötet. ♥

Fridas BakbloggÄven hundarna njöt av att vara ute i solen, vid havet. De älskar havet. Nellie var till och med ner i vattnet och vände. Kan tänka mig att det var lite för kallt för att bada.. Zoe var så klart också med, men svår att fånga på bild. Hon sitter sällan stilla. 🙂

Fridas BakbloggI lördags var vi in till Visby en sväng. Där åt vi Pizza på vår favvopizzeria. En italiensk pizzeria vid namn Mille Lire. Godaste pizzan vi vet. Ni bara måste prova den pizzan om ni är i Visby någon gång!

Fridas BakbloggGivetvis svängde vi inom Hemmakväll också, för att plocka åt oss lite Lördagsgodis. Dock var vi så mätta efter pizzan att vi inte rört godiset ännu.. Får spara det till nästa helg istället.

Fridas BakbloggOch precis såhär avslutade jag min lediga helg. Med mina tjejer i soffan, framför en film. Älskar att mysa ner ansiktet i deras päls. Finns inget gosigare.

Nu är det ny vecka och nya tag. Min man ska hjälpa mig med att spela in en film som dyker upp på min Youtubekanal imorgon. Sedan ska jag jobba på med andra jobb. Kul! Nu kör vi!!

En fantastisk vecka önskar jag er. Ska ni göra något särskilt? Kram! ♥
första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rita
Rita
6 years ago

Sån härlig energi här på din blogg! Jag får inte nog. Ha en underbar vecka! 🙂 Grattis till din mamma.

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Rita
6 years ago

Tack snälla! Vad glad jag blir!! Kram goding. <3

Morotscupcakes

Nästa inlägg

Morotscupcakes

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x