Gotland, Vardag

En ledig fredag vid havet

Hej på er raringar! Hur mår ni?

Jag mår toppen. Det gjorde mig SÅ gott att vara ledig igår. Från 10 på morgonen till sent på kvällen när jag tog tag i lite jobb igen. Underbart och absolut underskattat från min sida att vara lite ledig ibland. Jag älskar mitt jobb och tycker att det är oerhört roligt varje dag, men att vara ledig var verkligen välbehövligt. Så välbehövligt att jag tänker vara ledig idag också. Tar tag i lite jobb till kvällen, men fram tills dess så kommer jag att befinna mig i en orange gummibåt ute på havet. Bli inte oroliga om ni ser mig och det ser ut som att jag sjunker – jag har nämligen inte lärt mig att ro denna extremt svåra (och lilla?) uppblåsbara gummibåt ännu.. :-))

Denna gummibåt rotade vi fram ur pappas förråd. Vi köpte den till våra kusinbarn förra sommaren när vi alla var här på Gotland. Och jag blev så sugen på att guppa iväg så pappa tog med den ner till havet igår. Så härligt. Vi har ju faktiskt pratat om att skaffa en båt. En riktig båt alltså. Men inte fått tummen ur riktigt. Det får nog bli till nästa sommar istället, det känns som att det är för sent för att köpa en båt nu?


Vi åkte ut tillsammans, min man och jag. Och denna båt är liksom inte gjord för två vuxna, men det gick fint ändå.

Nere vid havet där vi är har alla en ”egen” strand liksom. En liten sådan, som är perfekt för ett par vuxna eller en familj. Väldigt mysigt tycker jag. Så slipper man trängas med alla andra också. Skönt.

Hundarna är välkomna de också. Och igår var första gången som Nellie gick ut i havet själv och simmade en sväng. Vi blev lika chokade både jag, Robert och pappa. Hon som avskyr vatten älskar det numera. Så himla roligt. Kanske gjorde hon det för att få godis..

Wille är med av en på-torra-land-kille. Går gärna ner i havet så att tassarna blir blöta men inte längre än så. Dock åkte han ut med mig i båten igår och det älskade han. Men för det mesta så hade han det bäst på land.

 

Nu har jag precis tagit ut en Kanelbullesockerkaka ur ugnen, skurit upp massa vattenmelon, fyllt på vattenflaskor, packat hundgodis och chips. Vikt filtar och handdukar och så hoppat i en baddräkt. Nu är vi redo för strandhäng. Ska se till att min man tar fler bilder med drönaren idag så att ni kan få se hur det ser ut där vi är. 🙂
Ha en underbar lördag fina ni! Stor kram. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kladdkakor i olika former - Enkelt, snabbt och ljuvligt gott

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x