Allmänt

Lördag

IMG_0853God kväll kära vänner! Har ni haft en fin dag?

Jag har haft en superfin lördag! Sista dagen på ön för denna gång. Snart är jag tillbaka en vända till och då blir det sista vändan med tom bil. Gången därpå åker vi ner med ett stort flyttlass. Längtar så! Det är så fantastiskt här på Gotland. Jag älskar det!

Idag har vi plockat MASSOR med Ramslök. Vi tar med det hem imorgon och sedan ska jag hitta på massa härliga recept med Ramslök. Mer om det i veckan som kommer!

Nu ska vi snart kolla på Talang och sedan packa lite inför morgondagen. Färjan går tidigt imorgon bitti så det gäller att förbereda lite ikväll. Så vi hörs när jag är i Örebro igen! Kram fina! ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B-M Örtqvist Wallin
B-M Örtqvist Wallin
7 years ago

RAMSLÖKSPESTO
Om du är nöt- eller mandel-allergiker byt då ut detta till skalade solrosfrön när du följer ramslöksrecept, blir lika bra.

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  B-M Örtqvist Wallin
7 years ago

Perfekt tips! Ska skriva dit det. Tack snälla. <3

Christian Tikkanen
4 years ago

PS: värt att notera de som har en vitlöksallergi (Allicin-allergi) ( jo det finns faktiskt de som har denna allergi, fast den är mera sällsynt) kan äta ramslök därför att sammansättningen av enzymet allicin är lite annorlunda hos ramslöken som är en ört inte en lökväxt och därför kan de som har denna allicin allergi äta allt av ramslök utan att få en allergisk reaktion.

Nästa inlägg

Våffeldagen - 5 recept

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x