Vardag

Mot Gotland

IMG_3971
Jag fullkomligt älskar denna bild på Wille. <3

VISBY8God kväll kära vänner. Mår ni bra?
Jag mår bra. Lite stressad och har fullt upp, så allt är i sin ordning. Jag håller på att packa nu. Imorgon rullar jag mot färjan och puttrar sedan över till ön. Längtar! Har en del jobb inbokade där nere. Och så blir det samtidigt första fixet i huset. Vi flyttar ner lite saker då och då, sista lasset går i slutet av april men jag räknar med att bo där nere från början av april. Det blir en snabbvisit denna gång, åker hem redan på torsdag. Men sedan åker jag tillbaka nästa måndag igen och blir borta en vecka. Då har jag mamma med mig och det ska bli så himla mysigt.

 

IMG_3068
<3 <3

VISBY1IMG_2486Jag kan inte förstå att detta ↑ blir vår vardag snart??! Nyper mig lite i armen för varje dag som går. Är det någon av er som bor på Gotland? Hur trivs ni?
Jag är säker på att jag och Robert kommer att trivas SÅ bra..

FÅRÖ1För att inte tala om hundarna som älskar att springa och busa på stranden. De älskar stranden och havet lika mycket som jag. Vi kommer att ta strandpromenader varje dag. ♥

 

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rebecka
Rebecka
7 years ago

Vad roligt att ni ska flytta till öjn! Jag har bott här sedan 1,5 år, flyttade tillbaka efter några år på fastlandet. Det är underbart, dock har vintern varit lite väl tung med mycket stormar. Men nu kommer ljuset tillbaka och det är fantastiskt! Tror ni kommer trivas jättebra! Är ni från Gotland? Ska ni bo i Visby? Kram!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Rebecka
7 years ago

Vad härligt för dig att vara tillbaka! Ja, vi flyttar verkligen ner i rättan tid! Jag kommer från Örebro och min sambon från Dalarna. Så ingen av oss är härifrån eller har någonsin bott här. Vi kommer att bo ca. 2 mil söder om Visby. Längtar så! Ha en fin dag, stor kram. <3

Emma
Emma
7 years ago

Hej! Välkommen hit! Jag flyttade hit för sex år sedan och stortrivs. Vintrarna är verkligen ingenting för mig som kommer från Norrland. För mig och mina hitflyttade norrländska vänner känns det bara som en lång höst. Det blåser inte mer här är det gör på fastlandet. Igår tog vi en långpromenad med vår hund vid Tofta. Är helt magiskt att vara här när turisterna åkt hem. Då infinner sig ett lugn och man kan gå runt och bara njuta av allt det vackra. Välkommen hit!!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Emma
7 years ago

Åh! Så himla underbart. Ser så mycket fram emot att bosätta mig på ön. Tack snälla du! Ha en toppenfin (och väldigt solig) dag idag! Kram. <3

Lina
7 years ago

Åh så roligt för er! Önskar er all lycka:) Kram.

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Lina
7 years ago

Tack snälla. <3

Rebecka
Rebecka
7 years ago

Vad sjukt, haha! Jag bor själv två mil söder om Visby, har bott i Örebro ett par år och har även en pojkvän från Dalarna om du vill lära känna någon ny på ön eller ta någon fika någon dag har du min mailadress. Inspireras så av din blogg!

Frida Skattberg
Frida Skattberg
Reply to  Rebecka
7 years ago

Men är det sant! Haha, vad lustigt!! Vart bor du? :)))
Klart vi måste ta en fika! Vad roligt! Kram <3

Rebecka
Rebecka
7 years ago

I Gnisvärd bor jag, hoppas vi hörs! Kram <3

Nästa inlägg

Fredagskladdis - FILM

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x