Vardag

En helg i Dalarna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with hb1 preset
God kväll på er! ♥
Vi kom hem för ett par timmar sedan och sitter nu i soffan och myser framför brasan. Vi har tänt denna höst’s allra första brasa nu i kväll. SÅ otroligt mysigt. Och varmt. Vi har ju 2.40 i takhöjd så det tar ett tag innan det blir varmt. Men nu så, efter en brasa som varit tänd i 1.5 h så börjar det bli varmt.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with b1 preset
I helgen har vi varit i Dalarna hos svärmor. Och igårkväll åkte vi till Stockholm och Tele2 arena för att kolla på Supercross. Dock var det ganska segt så vi åkte hem en timme innan det var slut. Var tillbaka i Dalarna hos svärmor i lagom tid så att vi hann mysa med henne hela kvällen. Hundarna älskar sin farmor över allt annat. De låg på henne och sov, vägrade bry sig om att vi kom hem. Ja, det är en fröjd att se dem ihop med sin farmor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with hb1 preset
Och vi har busat ute i trädgården. Pinnar har vi kastat och mumsat på. Nellie ÄLSKAR pinnar. Vi har även firat min morbror på 55-årsdagen idag med god mat och en snabb tårta till efterrätt. Så mysigt att samlas allihopa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with hb1 preset
Nu ikväll har jag rensat skafferiet och sitter med mitt block och planerar veckans bakning. Så roligt! Älskar den stunden varje söndag när jag sitter och planerar för kommande vecka.

Ha nu en fin kväll! Vi ska kika på Johan Falk som sänds på 4:an kl 21. Missa inte den! Den är SÅ bra.
Vi hörs imorgon, kram. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snabba Nutellakakor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x