Vardag

Kvällsjobb

Processed with VSCO with hb1 preset
God kväll fina ni! Hoppas att ni har haft en fin lillördag?
Jag har haft en väldigt stressig dag. Dock har jag tagit en timmes paus idag och bara varit. Det behövdes. Ingen dator, surfplatta, telefon eller ens kamera. Bara jag och Wille. Vi satt i fönstret och kollade på hundarna ute i parken. Jag har bakat hela dagen idag. Håller på med ett stort projekt som jag snart ska få berätta om. Men just nu kräver det projektet all min uppmärksamhet. Försöker hinna med bloggen ordentligt också. Känner att ett litet inlägg såhär på kvällen är bättre än inget alls ibland.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Ikväll har jag varit uppe på balkongen och fotat energibars som jag svängde ihop på kvällskvisten. SÅ himla gott. Tänkte dela med mig av receptet här i dagarna. Känns roligt att blanda in en del nyttigare fika också. Speciellt eftersom att jag själv nästan bara äter nyttigt godis här hemma. Lagom är bäst, eller hur? :-))

Nu ska vi kika på I huvudet på Gunde som är sambons favoritprogram. Jag gillar det också. Häftigt att få se alla sportprofiler mer privat. Och Gunde, vilken tävlingsmänniska. Ja, nu måste jag stänga ner.
Vi hörs imorgon. Stor kram! God kväll. ♥

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dumlegrottor med krisp

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x