Vardag

GOTLAND

IMG_2461I förrgår natt hämtade vi denna kille vid hamnen i Visby. Han kom direkt från VM i Finland med en gipsad hand och ett knä han inte kunde stödja på. Efter en krasch under dag 2 konstaterades det att han brutit två ben i handen och att menisken förmodligen ligger i vägen i knäet. Den är trasig sedan innan och en OP väntar. Nu hoppas jag att operationen bli av illa kvickt.

IMG_2463Vi är förmodligen sist på bollen men igår köpte vi en Selifiepinne. Hehe.. Alltså det är ju bara så roligt! Hela min telefon är full av selifies nu, den ena värre än den andra, haha.
IMG_2487I Visby blev det Sallad i bilen med utsikt över havet på mitt favvoställe där jag alltid stannar och tar en bild. Sedan blev det glass igen. Igår provade jag två andra smaker, Mint/Choklad och Kola med havssalt. SÅ goda båda! Robert tog Mint/Choklad, Nutella & Red bull. Red bull var inge vidare god. Så konstigt att äta en glass som smakar som en energidryck haha. Men roligt att prova! Vi har lite att göra i sommar innan vi kan bocka av alla 180 smaker.

IMG_2468Vi hann vara en stund på Tofta också. Älskar tofta strand, så fint! Och vädret är strålande här på ön nu. Men fy F*N vad kallt det är i vattnet. Jag kräktes nästan för att det blev så kallt om fötterna. Kan klarar inte av att bli kall om fötterna på det viset, är superkänslig. Har redan dålig blodcirkulation och iskalla fötter jämnt.. Kanske får gå i på hand idag. :))

IMG_2486Vi avslutade dagen med en solnedgång uppe vid Högklint. Så fantastiskt! Älskar solnedgångar. :))

Nu ska vi göra oss klara för en dag på stranden. Vi åker hem imorgon så nu ska vi ta vara på dagen! Stora kramar. Ha en fin onsdag. ♥

Häng gärna med på Instagram. :))

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

KOLASÅS MED RABARBER

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x