Vardag

Hej hej från Dalarna

 

IMG_3178Hej på er raringar! Alltså jag är så himla dålig på det här med att ta selfies.. Gjorde dock ett tappert försök till något som ska likna en vinkande Frida på vägen upp hit, till Dalarna. Lite roligt är det ju ändå att ta selfies. Speciellt när man känner sig ganska fin och tänker att bilden kommer bli precis som man önskar, och efter typ hundra försök till en fin bild så tar man den fulaste och skojar till det litegrann istället. Ha ha.

 

Jag tänkte bara kika in och säga hej & önska er en fin lördag. Jag vet ju att ni uppskattar dessa ”spontaninlägg” mellan receptinläggen. Och det gör jag också. Det är roligt. Det blir liksom ett annat band mellan oss. Lite mer personligt och ni får en chans att lära känna mig lite bättre. Kul! :))

 

Nej, nu ska jag hjälpa pappa och ”flyttgubbarna” att bära ner det sista i flyttbilen. En snabbstädning får det bli också eftersom att vi går ut och in med skor. Annars är allt skinande rent här hemma. Så nu lämnar vi snart Dalarna och beger oss mot en helt annan plats i vårt avlånga land. Först ett stopp hemma hos mig i Örebro. Där ska vi mysa med min storebror och de små fyrbenta enda till måndag morgon. Mer om det senare! Nu ropar pappa.

 

Kram,
Frida

första hjälpen i köket

Författare: Frida Skattberg

Skriv en kommentar vid frågor om receptet för snabbast svar av Frida

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ljuvlig Lemoncurd

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x