God dag fina ni!
Vilken mysig morgon vi haft här hemma.
Vi sov lite längre än vanligt och vaknade båda två med ont i halsen, vilket man kan tycka är jättetråkigt.
Men vi såg möjligheten att få dricka massvis med varm choklad och skippa frukosten helt. Mums!
Så eftersom att jag gjort ett jobb åt Veckorevyn för ett par dagar sedan så hade jag kvar lite Chokladbitar i frysen.
Det var bara att koka upp mjölk och sedan röra ner dessa ljuvliga små chokladbitar.
Det är verkligen min favoritdryck på hösten, varm choklad. Dock måste den toppas med små chokladknappar och massvis med marshmallows.
Finns det någonting bättre och godare än marshmallows som smälter i en kopp Varm Choklad? Tror inte det va! 😉
Detta var i alla fall det godaste som jag druckit på länge.
Ska ta med mig några bitar och åka över till min pappa lite senare så att även han kan avnjuta en stor kopp med denna ljuvliga dryck.
Varm Choklad på Pinne, 8 st:
1.5 dl Strösocker
1.5 dl Kakao
1.5 dl Vispgrädde
Gör så här:
Blanda alla ingredienser i en bunke, till en tjock smet.
Klicka ut smeten på en bit plastfolié och rulla till en rulle.
Lägg i frysen i 30 minuter.
Dela rullen i 8 jämnstora bitar och forma till kuber.
Rulla kuberna i lite kakao och stick ner en kanelstång i varje bit.
Koka upp en stor kopp mjölk och rör ner chokladbiten tills den är helt smält.
Låt kanelstången ligga kvar i koppen för en god och mild smak av Kanel.
Toppa gärna med marshmallows och lite chokladknappar, gärna lite vispad grädde också.
Det kan inte bli för mycket av det goda!
Ha nu en superfin onsdag kära vänner!
Kram. ♥
Hej Frida! Detta måste jag verkligen testa! Jag är nyfiken vad du använder för kamera/objektiv, vet att det är människan bakom kameran som gör bilden men hade varit skoj att veta. Har du även något bra tips när man vill fota mat/bakverk?
Åh det där måste jag testa. Helfestligt ju!
Åh det där måste jag testa. Helfestligt ju!
Åh det där måste jag testa. Helfestligt ju!
Hej! Kan man förvara dom i frysen och ta fram efter behag?
Absolut! 🙂