Ni är många som har frågat efter att få se ett klipp från min medverkan i Nyhetsmorgon i söndags.
Äntligen är det här! Jag har precis kollat på det själv för första gången och det var med blandade känslor.
Känns så himla konstigt att se sig själv i rörlig bild, med ljud.
Men det var ändå riktigt roligt!
Jag tycker att jag skötte mig väldigt bra, hade inte kunnat tänka mig att det ens skulle bli så här bra.
Första gången i TV ska väl vara lite nervöst, eller hur? Konstigt vore det annars!
Klicka här för att komma till hela klippet! 🙂
Skriv gärna vad ni tycker om ni sett det!
Kram. ♥
Hej!
Har du testat att göra marängtårtan nån dag innan eller dagen innan?? & isåntfall hur har du förvarat den?
Den såg så himla god ut så jag tänkte ha den på min dotters kalas nu på söndag
Mvh Malin Q
Hej! Ja, marängbotten kan du göra ett par dagar innan om du vill. Förvara den då torrt, gärna i en låda utan lock i skafferiet eller i rumstemperatur. 🙂
Tack Frida!
Tyvärr missade jag ditt live-framträdande i TV4 – trots att jag planerat att följa det. Tack för din länk. Nu har jag beskådat.
Du skriver att du var nervös inför. Det är verkligen inget som framgår i inslaget. Tvärtom verkar du vara väldigt cool och närvarande.
Det är ju alltid så kort tid ni får på er framför kameran. Jag tycker ändå att du fick fram ditt budskap. Utmärkt att även ”godis”-delen av bakningen lyftes fram. Jag har följt din blogg under ganska lång tid och har imponerats bl a av dina ”sura remmar”.
Du har säkert inspirerat många med din mogna ungdomliga ”style”, med prov på stor medvetenhet.
Hoppas att det blir många nya framträdanden i TV-rutan för dig. Din blogg är fantastisk men TV ger ändå en ytterligare dimension åt både dig och dina verk.
Du ”skötte dig väldigt bra” – utmärkt, rentav. Tack för att vi fick uppleva dig ”live”.
/Tommy B
Wow! Jag blev alldeles varm i hjärtat av din kommentar! Så himla roligt att du kollat på klippet och att du gillade det. Tusen tack snälla, rara du! Ha en fortsatt fin kväll! Kram! 🙂
Såg dig på Nyhetsmorgon och hittade hit! Det ska bli så kul att följa med bland dina bakverk och recept. För dem ser så smarriga ut.
Tack så mycket för svaret❤️