Veckans bakverk

Veckans bakverk 8 – Mjuka kakor

Mjuka_kakor
Veckans bakverk 8 – Mjuka kakor!

 

Hej fina bak-vänner!
Idag börjar Veckans bakverk – nu för 8e gången! Jag är verkligen så glad och tacksam över att detta rullar på så himla smidigt och bra, och att ni är så många som varje vecka bakar tillsammans med mig. Roligt är det också att även ni tycker att detta är himla kul. Förra veckan bakade vi kladdkaka av valfri smak och form, och jag delade för en liten stund sedan alla era kladdisar i min insta story. SÅ kul!

Denna vecka ska vi baka någon form av Mjuk kaka. Välj fritt ur kategori Mjuka kakor här på bloggen, eller baka en ur min bok Baka i långpanna deluxe. Sedan kommer jag att i vanlig ordning reposta samtliga av era bilder på min instagram om en vecka, alltså nästa måndag. Så roligt!

Vi använder samma hashtag under alla omgångar av veckans bakverk! Alltså #veckansbakverk1. Många blev fundersamma om det inte skulle vara ”veckansbakverk7” förra gången iom att det var omgång nummer 7. Men jag tycker det är roligt om alla era bakverk från samtliga veckor hamnar under samma hashtag, så därför kör vi veckansbakverk1. Om inte ”Veckansbakverk” hade varit fullt av andra inlägg så hade jag såklart använt det ordet. Men nu var det upptaget så därför fick det bli en etta bakom.

 

Glöm inte att publicera era bilder på Instagram där ni taggar:

#veckansbakverk1 #bakamedfrida & @bakamedfrida

Ni hittar mig HÄR på instagram! 

Lycka till med veckans bakverk! Jag ser så mycket fram emot att få se era smarriga mjuka kakor! ♥

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
butterkaka5

Nästa inlägg

Butterkaka | Recept med vaniljkräm

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x