Veckans bakverk

Veckans bakverk – ny kategori

Frida SkattbergVeckans Bakverk – Ny kategori på bloggen. 


Alltså, första inlägget i min nya kategori ”veckans bakverk”. Jag skrev ut tidigare i veckan och frågade er som följer mig på instagram ifall ni vore intresserade av något som jag valde att kalla för ”Veckans bakverk”. Och ni var många som blev superepppade! Så himla roligt. Så vad är då Veckans bakverk?

Jo! Varje måndag så kommer ett nytt inlägg att postas här på min blogg, med information om ett bakverk samt recept och tillvägagångssätt. Sedan ska vi alla tillsammans under veckan som kommer (mån-sön) att baka detta bakverk, fota och dela med oss i sociala medier (Instagram börjar vi med).
Varje söndag kommer jag sedan att reposta era bilder och liksom återkoppla till er och prata bakning! Ett roligt sätt att komma närmre varandra tänker jag, som ett litet forum där vi alla delar samma intresse- och för just den veckan bakar samma sak. Viktigt att säga är att det inte är någon form av tävling där vi ska bedöma varandras bakverk på något vis. Detta handlar om att ha kul, komma ut i köket och att fylla på kakburken en gång i veckan också såklart.

Snart kommer ett inlägg upp här på bloggen där jag skriver ut vad som är denna veckas bakverk! Håll utkik, och var gärna med på detta. Det bli superkul! Ni hittar mig på Instagram här.

Viktigt att göra när ni postar bilder: Tagga #bakamedfrida, @bakamedfrida & så även en till tag som första veckan bli #veckansbakverk1 (för att sedan bli 2, 3, 4 osv.).

Kram!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nattjäst morotsbröd i långpanna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x