Uncategorized

Fem favoriter från September

Hej på er, ni fina! Hoppas att allt är bra med er.
Jag mår bra. Precis hemkommen efter en mysig helg hos min mamma, det var välbehövligt att få komma ifrån jobbet ett par dagar.
Slutet av september och halva oktober är otroligt hektiskt för mig, kalendern är totalt fullspäckad med jobbrelaterade grejer. Därför kommer bloggen att bli lite lidande. Den har redan blivit det en del som ni säkerligen märkt. Jag försöker hinna med alla mina kanaler så gott jag kan, men någon dag hit och dit kanske blir utan blogginlägg. Så får det vara då. Annars kommer jag inte kunna komma tillbaka heltid om ca. två veckor med massa energi för bloggen.

Men idag hörni, idag är det 1a oktober! Tiden rusar förbi. Jag tänkte att jag skulle dela era 5 bästa Septemberfavoriter idag. Efter att ha kikat på statistiken så ser jag tydligt att ni gillar kladdkaka.. Precis som jag. 🙂

BountykladdkakaDenna Bountykladdkaka blev omåttligt populär. Jag tycker att bilden faktiskt gör kakan rättvisa, den blev bra. Annars kan det ofta vara svårt att få till en bild där det godaste syns. Men jag gillar känslan som denna bild ger mig.

Chocolate chip cookiesMina Chocolate chip cookies är alltid populära om jag ser till statistiken. De recepten besöks många gånger dagligen vilket är superkul. För kakorna är verkligen ljuvligt goda!

Key lime pieÄven min Key lime pie blev poppis. Så roligt för den är verkligen himmelskt god. Jag toppar den med lättvispad grädde för att inte få ”sött på sött”. Fyllningen i pajen är söt/syrlig vilket bryts väldigt bra med grädde. Annars är det maräng som en key lime pie ”ska” toppas med, men det skulle blivit alldeles för sött enligt min mening. Men det är såklart en smaksak!

Kladdkaka med kakdeg oreoOch dessa! Kladdkaka med kakdeg, chokladganache och oreos. OJ vad ni är många som bakat dessa och skickat bilder till mig. Det är SÅ kul! Denna kaka blev minst sagt en favorit i september. Både hos er och hos mig.

ÄppelpajkladdkakaMer kladdkaka åt folket! Denna Äppelpajkladdkaka gillades starkt av er läsare. Så roligt att ni är många som taggat mig i era bilder på instagram där ni bakat denna kladdis. Den är galet god!

Fem favoriter” får en egen kategori här på bloggen, så att ni kan se alla månaders favoriter samlade på ett ställe. Det är roligt för mig att kolla igenom statistiken och se vad ni verkligen gillar här på bloggen. Ett stort tack också till alla er som är här inne och läser, kommenterar och gillar. Och för att ni verkligen bakar efter mina recept. Ni är så fina och ni gör mig glad dagligen. Stor kram! ♥

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Kladdkakor deluxe

Nästa inlägg

Vinnarna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x